A Leadtek bemutatta új GTX 660 Hurricane II gyorsítóját

2012. december 19.
1.8791
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elmúlt napok folyamán a Leadtek egy friss fejlesztésű GeForce GTX 660-as grafikus vezérlővel bővítette ki a termékpalettáját.

A most bemutatkozó újdonság már egyedi tervezésű nyomtatott áramkörrel gördült le a gyártósorról, a boltok polcaira pedig Leadtek WinFast GTX 660 Hurricane II névvel fog megérkezni. Már a típusjelzés is árulkodik, hogy az új modell hűtéséről nem az nVidia referencia megoldása gondoskodik, hanem helyette a mérnökök egy dupla kártyahelyet elfoglaló, dupla ventilátoros rendszert alkalmaztak.

Az erőteljes hűtőrendszer és az egyedi nyomtatott áramkör ellenére a videokártya órajelei az nVidia ajánlása szerint lettek behangolva, vagyis a GK106-os Kepler grafikus feldolgozó a 980 MHz-es sebességen üzemel, méghozzá 1033 MHz-es boost maximum mellett, a 192 bites memóriainterfészen keresztül elérhető 2048 MB GDDR5 VRAM pedig a 6000 MHz-es effektív teljesítményen végzi feladatait.

Csatlakozók közül két darab DVI, egy HDMI és egy DisplayPort konnektor áll rendelkezésre, de természetesen a többkártyás grafikus konfiguráció kiépítését szavatoló nVidia SLI interfészről sem kell lemondanunk. Az új Leadtek WinFast GTX 660 Hurricane II várható megjelenési idejéről és áráról egyelőre sajnos nem érkezett információ.
1 hozzászólás

Raiden

12 éve, 3 hónapja

Remélem a hűtésrendszer nevét,nem a hangja inspirálta.röhögő smiley Végül is,állandóan bedugózom az agyam így nem zavar a halálhörgés sem,ami a vasam felől jön...röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja