A konzolos Witcher beharangozására készülne a CD Projekt? [Update]

2012. május 29.
1.5511
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Egy ideje már nem titok, hogy a The Witcher franchise fejlesztői valami eget rengető bejelentést tűztek ki a holnapi napra, s míg mi tetszetős elméleteket fabrikálva próbáljuk kifundálni, mégis mi lehet az, addig a kiskereskedések talán már meg is válaszolták a kérdésünket.

A dán Coolshop és az ugyancsak dán Blockbuster időközben listázta a nagyszerű 2007-es PC-játékot, mégpedig mindkét főbb konzol, a PlayStation 3 és az Xbox 360 logója alatt.

UPDATE: Mint a fejlesztők közleményéből kiderült, a CD Projekt RED nem szándékozik bejelenteni a konzolos Witcher 1-et. Bővebben ITT.

Ezek az online videojáték-áruházak köztudottan sosem a titoktartásukról voltak híresek, és igazság szerint nem lenne meglepő, ha a CD Projekt RED megint nekigyürkőzne egy konzolos átiratnak, hiszen már 2008-ban törték rajta a fejüket, de a fejlesztés végül kudarcba fulladt, lengyel barátaink pénztárcája ugyanis akkoriban nem bírta el a fejlesztő WideScreen anyagi igényeit.

Ám a CD Projekt azóta már révbe ért a második résszel, valamint annak Xbox 360-as verziójával, tehát nem kizárt, hogy a holnapi bejelentés középpontjában a konzolokra portolt The Witcher áll majd.
The Witcher franchise fejlesztői valami eget rengető bejelentést tűztek ki a holnapi napra, s míg mi tetszetős elméleteket fabrikálva próbáljuk kifundálni, mégis mi lehet az, addig a kiskereskedések talán már meg is válaszolták a kérdésünket.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 9 napja

Mondjuk reális lenne. Mostanra pénzben is helyreálltak sztem

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 9 napja

De jó lenne!mosolygó smiley

válasz erre
The Witcher
914 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja