A konzolok csak most értek fel a csúcsra - Elemző

2011. szeptember 08.
1.7101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Kedvenc konzolaink felett alaposan eljárt az idő; technológiájuk elavult, kimentek a divatból és már senkinek sem kellenek: itt az ideje, hogy színre lépjenek az új generáció képviselői - szeretnétek ezt hinni, mi? Azonban mi sem áll távolabb az igazságtól.

A Microsoft és a Sony pénztárcáit még sosem tömték olyan ducira az aktuális konzolok, mint mostanában, az Xbox 360, a PlayStation 3 és a Wii még mindig töretlen - miazhogy! Eddig sosem látott - népszerűségnek örvend. A matematikai képlet végén pedig a még tovább odázott új konzolok állnak.

A jelenlegi konzolok virágzása már a múlté, a bevételek azonban továbbra sem noszogatják egyik gigászati vállalatot sem az újgenerációs konzolok irányába. David Cole elemző meglátása szerint a "konzolok felértek a csúcsra". Szerinte a Wii U remek eladásokat produkál majd a soron következő egy évben, csakhogy a Sony és a Microsoft mindeközben a PlayStation 3 és az Xbox 360 egyre növekvő bevételeiben fürdenek.

Azonban mennél többet hezitálnak az új konzolokkal, annál nagyobb előnyt adnak az olyan konkurens platformok számára, mint például a mobilok.

"Az olyan rendszerek, mint az Xbox 360 és a PlayStation 3 épp most tapasztalják legjobb eladásaikat az elmúlt öt-hat év viszonylatában" - mondta. - "Ez sajnos nem jelent mást, mint hogy a Microsoft és a Sony cseppet sem kapkod az új rendszerek indításával, amelyek jelentős fogyasztói izgalmat és költekezést generálna."

A Facebook-os játékok és az olyan produktumok, mint az iPad segítenek az audiencija bővítésében és a termékek tálalásában."
1 hozzászólás

Ryo san

9 éve, 5 hónapja és 16 napja

Fészbúk,ipad,mobilok???Ne hasonlítgassuk már a konzolokhoz ezen nevetséges dolgokat

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profilja