A Kingdom Hearts 3D ötletet adott a franchise jövőjéhez - állítja Tai Yasue

2012. július 04.
1.5701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az IGN magazin egy friss beszélgetést közölt néhány órával ezelőt Tai Yasue-val, a Kingdom Hearts 3D, avagy ismertebb nevén Kingdom Hearts: Dream Drop Distance című alkotással kapcsolatban, amelyről a lap munkatársai megtudták, hogy a sorozat életében fontosabb, mint gondolnánk.

Az alkotás direktora ugyanis kifejtette, hogy habár csak egy mellékszálról beszélünk, a Kingdom Hearts 3D képes volt ötletet adni számukra a franchise jövőjét illetően.

Yasue így nyilatkozott mindezzel kapcsolatban:
Valóban úgy gondolom, hogy a 3D útmutatást jelent a jövőt illetően. ... A Kingdom Hearts-sorozat szerintem most tényleg egy új szintre lépett, olyan, mintha a Kingdom Hearts II és a Birth By Sleep szteroidozva lennének.

Hogy a fenti sorok arra utalnak, hogy a Square Enix a jövőben még nagyobb figyelmet kíván fordítani a sorozat életében a három dimenziós megjelenítésre, netán mindez a Kingdom Hearts III-ra is hatással lesz-e, azt egyelőre nem tudjuk, mindenesetre a rajongók előbb a Dream Drop Distance nyugati premierjét várják tűkön ülve, amire július utolsó napjaiban kell számítanunk.
Kingdom Hearts: Dream Drop Distance című alkotással kapcsolatban, amelyről a lap munkatársai megtudták, hogy a sorozat életében fontosabb, mint gondolnánk.'>
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 18 napja

Érdekes, hogy egy éppen készülő játék ötletekkel szolgál egy még el sem kezdetthez. Az ember azt hinné, hogy a felmerülő ötleteket a készülő játékba építik be.

válasz erre
Kingdom Hearts: Dream Drop Distance
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja