A Killzone 3 még mindig a franchise leggyengébb láncszeme (PS3)

2011. július 04.
3.6931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Amilyen fenomenálisan rajtolt, olyan pangásba torkollott a Killzone 3 pályafutása.

A Sony és a Guerilla Games szerelmének gyümölcse szemmel láthatóan idő előtt pottyant le a fáról; a kegyelmet nem ismerő eladási ráta mintegy kerékbe törte az FPS széria harmadik részét, a Killzone 3 ugyanis indulásának pillanatától fogva egy szekundumra sem volt képes levetkőzni "a franchise legrosszabb eladásával rendelkező" jelzőjét. A kiadónak és a fejlesztőbrigádnak tehát egyaránt fel vagyon adva a lecke: "hol ronthattuk el?"

A Killzone 3 patyolattiszta rivaldafényben léphetett színre februárban, a népszerűség azonban a rendkívüli felhajtás ellenére sem húzta sokáig. Az impozáns akciójáték valahogy képtelen volt elődeihez hasonló eladási arányokat produkálni, legalábbis a PlayStation 3 platform határain belül.

A Killzone 2 egy markáns 2. 660 415-ös eladással nyűgözte le szüleit annak idején, s e számok rögvest egy folytatásért kiáltottak, a harmadik felvonás azonban korántsem dörrent akkorát, mint amekkorára számítottunk. A Killzone 3 megheletősen szegényes bizonyítvánnyal járult a Sony elébe: a játékból mindössze 1.6 millió példány kelt el az első öt hónap során. Ez észveszejtően botrányos végeredmény egy olyan nagystílű cím esetén, mint a Killzone.

Ti egyébként megvettétek?
Killzone 3 pályafutása.'>
4 hozzászólás

Ryo san

13 éve, 10 hónapja és 24 napja

Vitathatatlanul gyengébbek az eladások,viszont vegyük hozzá a második rész előtti hatalmas hype hullámot,amit most már nehéz volt generálni.Én azt mondom hogy egy igen erős fps,ps3 fronton pedig nem nagyon közelíti meg semmi hangulatilag!

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 24 napja

Gyenge is marad szerintem. Egyébként megvettem, nekem nagyon bejön, de ha ennyi idő alatt ennyi fogyott, ez nem fog nőni jelentősen...

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 24 napja

Pedig rohadt jó játék.

Am nem venném meg. Majd ha lejjeb megy az ára csak akkor.

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 24 napja

Én megkaptam, de megvettem volna amúgy is.

válasz erre
Killzone 3
13.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja