A kiadása napján már patch érkezett a The Sims 4-hez

2014. szeptember 02.
2.9661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Voland profilja, adatai
Voland
A The Sims széria legújabb tagja a mai napon jelent meg Észak-Amerikában, de nagyon úgy tűnik, hogy ez a változat tartalmazott néhány bugot, ezért az Electronic Arts szintén a mai napon egy javítást adott ki ezekhez a furcsa és elég különös hibákhoz.
Advertisement

Az egyik ilyen furcsaság, hogy a játék egyszerűen megakad, nem válaszol, miután egy Sim randira akarja hívni a Kaszást, így ezt teljesen kivették belőle.

De ezenkívül még rengeteg "érdekesség" akad, melyek egy része a babákat érinti, akik rendszerint képesek hibernálódni, megtöbbszöröződni, ezen kívül jó pár más hibát javít majd a patch. A The Sims 4 szeptember 4-én érkezik meg Európába Macre és PC-re, nagyon valószínű, hogy ezekkel a hibákkal.
4 hozzászólás

1000feri

10 éve, 4 hónapja és 13 napja

egyre sűrűbb megoldás...megszokott lesz hamar...nyelvnyújtó smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 4 hónapja és 13 napja

Annyira nem meglepő a nyitónapi folt. NYilván későn vették észre és addigra már elkészültek a lemezek. Gondolom online letöltős verzióban már bele is rakták a patch-et.

válasz erre

rDAVE

10 éve, 4 hónapja és 13 napja

Azok a hibák. röhögő smiley És hányan ölték meg már a simjüket, hogy jöjjön a kaszás? A fenébe már, ma jelent meg és már több halottja lehet, mint a BF4-nek. röhögő smiley

válasz erre

Ravor

10 éve, 4 hónapja és 13 napja

Már szinte minden játék az első nap patchet kap, amibe rengeteg hibát kell javítaniuk.

válasz erre
The Sims 4
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja