A KFA2 bemutatta új GTX 480 LTD OC Anarchy gyorsítóját

2010. szeptember 24.
1.7391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Galaxy Microsystems európai vállalataként ismert KFA2 a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a grafikus gyorsítóinak termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonság az nVidia csúcskategóriás GeForce GTX 480-as modelljére épül, az üzletek kínálatában pedig a hangzatos KFA2 GeForce GTX 480 LTD OC Anarchy típusjelzéssel fog felbukkanni. A videokártya hűtéséről az Arctic Cooling műhelyéből kikerült, dupla kártyahelyet elfoglaló Accelero Extreme Plus rendszer gondoskodik.

A gyártó által alkalmazott hűtési megoldás három darab 92 milliméteres ventilátorral, valamint öt darab hővezető csővel van tervezve. A KFA2 GeForce GTX 480 LTD OC Anarchy 40nm-es gyártástechnológiával előállított Fermi grafikus feldolgozója 480 darab CUDA maggal és 60 darab textúrázó egységgel van felvértezve, az 1536MB GDDR5 videomemóriát pedig egy 384bit-es interfészen keresztül érheti el.

Ahogy azt már a modellszáma is sugallja, a gyorsítókártya már gyárilag megemelt órajelekkel büszkélkedhet, ugyanis a GPU teljesítményét 700MHz-ről 760MHz-re, míg a shader egységek sebességét 1401MHz-ről 1520MHz-re hangolták át a mérnökök, a 384bit-es GDDR5 memóriarendszer pedig az előírt 3696MHz helyett a 3800MHz-es effektív frekvencián üzemel. A különféle kijelzőknek a hátlapi panelen kialakított két darab DVI és egy HDMI kimenet biztosít csatlakozási lehetőséget, a többkártyás grafikus konfiguráció kiépítését pedig a nyomtatott áramkör nVidia SLI csatolófelülete teszi lehetővé.

A videokártya már rendelkezik teljes körű DirectX 11 és OpenGL 4.0 támogatással, de a felszereltségéből természetesen nem hiányzik még az nVidia már jól ismert PhysX, CUDA, PureVideo HD, valamint a legújabb fejlesztésű 3D Vision Surround technológiája sem. Az új KFA2 GeForce GTX 480 LTD OC Anarchy várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.


A KFA2 bemutatta új GTX 480 LTD OC Anarchy gyorsítóját - 2. kép



A KFA2 bemutatta új GTX 480 LTD OC Anarchy gyorsítóját - 3. kép

2 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 9 hónapja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

14 éve, 9 hónapja

Milyen durván melegedhet a kártya, ha ilyen hűtés kell neki?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja