A keyloggerektől is véd a Matias új billentyűzete

2014. január 11.
1.4171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Sokak napjait keserítették már meg az úgynevezett keyloggerek, melyek bizony érzékeny pontunkon tudnak minket megtámadni, ám szerencsére van egy nagyon hatásos ellenszer rájuk.

Ez a hatásos ellenszer nem lenne más, mint a Matias műhelyében készülő Secure Pro billentyűzet, mely a biztonság mellett egyéb téren is tündököl. Persze a vezeték nélküli megoldás legfontosabb tulajdonsága a 128-bites AES titkosítással védett információtovábbítás, melyet szinte lehetetlen feltörni.

Mivel vezeték nélküli megoldást kínál a termék, sokan lehettek szkeptikusak és többen gondolhatjátok azt, hogy sok a macera van vele. Ez azonban egyáltalán nem igaz a Matias termékére, hiszen az legtöbbször használt elemes megoldás helyett egy 1,600 mAh-es akkumulátor került az eszközbe, mely normál használat mellett több mint fél évig bírja, ami rendkívül impozáns adat.

Nem szabad megfeledkezni a lézer-gravírozott feliratokról sem, melyek nem kopnak le, valamint a gyártó külön kiemelte a halk működést, melyet saját honlapján demonstrál is. A termék ára 125 euró (38 000 Ft), mely a a célközönség számára nem is tűnhet soknak egy ilyen tudással bíró termékért.
6 hozzászólás

LolZ

7 éve, 1 hónapja és 24 napja

Érdekesen hangzik.

válasz erre

Ace2

7 éve, 1 hónapja és 24 napja

Egész jó ötlet
A beépített akku ötlet is tetszik
Más fajta vezeték nélküli billentyűzetekbe is lehetne rakni ilyeneket.

válasz erre

Vendég

7 éve, 1 hónapja és 24 napja

a keylogger nem a vezeteknelkuli tovabbitas alatt fogja leszedni mit irsz, hanem utana. ertelme semmi....

válasz erre

totyak

7 éve, 1 hónapja és 25 napja

Az a beépített akku dolog nagyon jól hangzik. Ezek az elemes megoldások, amik pár nap után lemerülnek iszonyú idegesítőek.

válasz erre

marco

7 éve, 1 hónapja és 25 napja

Volt pár napig ilyen kisebb billentyűzetem, játékra teljesen ok, de el nem tudom képzelni hogy valaki mondjuk melóra használna ilyet tartósan, akkor meg a titkosításnak nem túl sok értelme van.

válasz erre

Vendég

7 éve, 1 hónapja és 25 napja

Hatalmas ötlet!

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

sony1515 profilja