A Kaos egykori ügyvezető igazgatója már a Ubisoft kötelékében serénykedik

2011. június 28.
2.0581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Mióta a THQ egy kecses huszárvágással szupernovát varázsolt a Homefront alkotóit hordozó szekérből, a Kaos Studiosból, az alkalmazottakon túl persze a fejesek is pucéran dideregnek a hidegben - éppen csak nem oly tartósan, mint az előbbiek.

David Votypka, az ex-ügyvezető igazgatónak egyáltalán nem állt szándékában a pozdorjává zúzott vállalattal együtt a mélybe veszni. Alighogy kihúzták ülepe alól a bőrfotelt, máris egy újabb vezető vállalat ajtaján kopogtatott. A Ubisoft persze nem volt rest bebocsátani.

Votypka korábban kreatív igazgató és ügyvezető igazgató minőségében teljesített szolgálatot a mérsékelten sikeres Homefront projektben, s természetesen a Ubisoft Red Storm sem ódzkodott attól, hogy egy nemesi rangot vágjanak a fejéhez: Votypka itt mint vezető kreatív igazgató állt csatasorba.

A Ubisoft Red Storm egyébiránt jelenleg a Ghost Recon: Future Soldier-t fejlesztgetik a Ubisoft Paris-szel vállvetve.

Érdekesség, hogy míg Votypka a Kaos Studios-t maga mögött hagyva csatlakozott a Ubisoft-hoz, addig Patrice Desilets, a Ubisoft Montreal volt kreatív igazgatója korábban az Assassin's Creed csapattól vált meg, hogy a THQ táborát erősbítse.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 15 napja

Pedig szerintem a Homefront nem lett rossz. Ezeknek a vezetőknek nem kell tartaniuk a bukástól, mert mindig akad nekik hely, szerencsések.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaGargameth profilja