A Kalypso Media bejelentette a Port Royale 3-at

2011. augusztus 03.
2.5591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A kalóz hajlamokkal megáldott játékosok nagy örömére hamarosan folytatódik a Port Royal-sorozat, a Kalypso Media és a Gaming Minds Studio ugyanis bejelentették a széria harmadik epizódját, amely teljes egészében folytatja a korábban megkezdett utat.

A valós világból származó helyszínekkel operáló alkotás egyenesen a 17. század Karibi-tengereire repít vissza minket, miközben egy fiatal kapitány oldalán kell eldöntenünk, hogy milyen szerepet akarunk játszani a térségben.

Lehetőségünk lesz ugyanis felcsapni félszemű kalóznak, de megmaradhatunk a békés úton is, hogy kereskedőnek álljunk. A legjobb azonban, hogy a játék nem követeli meg tőlünk a választást, így ha szeretnénk, akár ötvözhetjük is a két irányvonalat, így válhatunk kereskedő kalózokká, vagy kalóz várurakká. A játék tehát egy részről egy menedzsmentre és a kereskedelemre építő, másrészről pedig egy háborúzásra és a tengeri ütközetekre kiélezett stratégia. A Port Royal 3 a tervek szerint jövő nyáron kerülhet a boltok polcaira, méghozzá PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.
2 hozzászólás

Drenzer

9 éve, 9 hónapja és 23 napja

A második részt én annak idejeén szét függtem. Azt hiszem valamelyik Gamestar rész melléklete volt a játék. Le tudja kötni az embert. kacsintó smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 6 hónapja és 22 napja

Ritka alkalmak egyike amikor PC-re előbb jön a játék, mint konzolra.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja