A jövő fejlesztői már most megismerkedhetnek a PlayStation 4-gyel

2013. július 10.
2.2051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony Computer Entertainment Europe bejelentette, hogy egy új felsőoktatási program, avagy a PlayStation First keretében elérhetővé teszik a PlayStation 4 fejlesztői környezetét a jövő programozói számára.

A programot elsődlegesen a PlayStation platformok folyamatos innovációja érdekében hoztak létre azért, hogy az élvonalbeli videojáték-technológiát és játékfejlesztést oktató egyetemekkel megkötött megállapodás értelmében a következő generáció professzionális fejlesztőinek felkarolásával hozzájárulhassanak az SCE általános céljához, az indie fejlesztők támogatásához és stúdiók létrehozásához, valamint természetesen a PlayStation 4 népszerűsítéséhez is.

A PlayStation First olyan egyetemeket szeretne bevonni fejlesztői programjába, amelyeknek az Academic Dev Kit program a profiljukhoz tartozik és érdeklődnek a PS Vita játékfejlesztés iránt. A program meghívásos alapon működik ugyan, de az érdeklődők az applications@ps-edu.scedev.net címen jelezhetik részvételi szándékukat.

A fiatal fejlesztőknek szánt program lehetőséget ad a diákoknak arra, hogy versenyképes készségekre és ismeretekre tegyenek szert a PlayStation platformjairól azáltal, hogy hozzáférést biztosít a legmodernebb professzionális eszközökhöz a PlayStation First résztvevőinek.

Paul Holman, a SCEE R&D alelnöke a következőképpen nyilatkozott a programról:

A PlayStation a kezdetek óta kiemelt hangsúlyt fektet a tehetséggondozásra és az újabb generációk képzésére. Számunkra természetes az, hogy hozzáférést biztosítunk a legújabb devkitekhez.

A PlayStation First programja speciális engedélyeket kínál a tudományos fejlesztéseknek, beleértve a PlayStation 3, PSP és PlayStation Vita felületeket, valamint a Move.me szoftver megállapodásokat és a PlayStation Mobile felületet is.
8 hozzászólás

oregem

6 éve, 3 hónapja és 6 napja

very good

válasz erre

v3nd3tta

6 éve, 3 hónapja és 10 napja

jó nekik, bár engem ez nem nagyon érdekel, csak jó játékokat hozzanak össze, h mi gémerek minél jobbakat tudjunk játszani

válasz erre

kiraly001

6 éve, 3 hónapja és 11 napja

Ügyes,nagyon ügyes...

válasz erre

Vendég

6 éve, 3 hónapja és 11 napja

Nem semmi ahogy nyit a piac felé ez a gép!

válasz erre

jezzahun

6 éve, 3 hónapja és 11 napja

el kell kezdenem gélretenni rá,kb jövő ilyenkorra már meg is lesz

válasz erre

Vendég

6 éve, 3 hónapja és 11 napja

Nagyon korrekt!

válasz erre

Misa123

6 éve, 3 hónapja és 11 napja

Így kell ezt csinálni.

válasz erre

csirkee

6 éve, 3 hónapja és 11 napja

Az komoly hát igen...így kell a fejlesztőket támogatni és ezáltal saját magukat is, és szépen meghódítani a gamereket is

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Monyo profiljaM.O.R.P.H. profiljagery1113 profilja