A Journey fejlesztői Pixar filmmel vetekedő közönséget szeretnének

2012. június 18.
1.4401
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Az alázat a videojáték-iparban is egy múló jelenség csupán, amelyet egyik napról a másikra kinőhetnek a független fejlesztők, így a thatgamecompany is, ámbár meg kell hagyni, az amerikai stúdiónak minden további nélkül hajlandók lennénk elnézni a dolgot.

Ha másért nem, hát a sajátos stílusú, Észak-Amerikában rekordot döntött Journey miatt biztosan; a játék meglepetésszerű sikere a vállalat kiapadhatatlannak tetsző magabiztosságát alapozta meg, mely magabiztosságot meglovagolva Jenova Chen kijelentette, hogy legújabb játékuk olyan nagy közönséget mozgat majd meg, "mint amilyet egy Pixar film képes".

A thatgamecompany társalapítója rendkívül bizakodóan nyilatkozott új játékukról a Wirednek, elárulván többek között azt is, hogy a befolyó összegeknek hála végre multiplatform fejlesztőkké avanzsálhatnak, ennek nyitánya pedig éppenséggel az ominózus új produktum lesz, amely Chen elmondása szerint már fejlesztés alatt áll.

"A saját magunk által kitermelt pénznek köszönhetően azt tehetünk, amit csak szeretnénk" - mondta. - "Játék dizájner vagyok, tehát ügyelek az élményre."
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaKisember001 profiljaKisember001 profilja