A japánok TV-sorozatot aprítanak az Uncharted 2-ből

2011. október 03.
1.8111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Vannak, akik a jól bevált módon egy re-release-szel igyekeznek közelebb hozni egy franchise-t a Nagyközönség szívéhez, míg mások inkább eltérnek a hagyományos eljárástól, és egy szokatlan megnyilvánulással egyengetik a talajt a közelgő cím előtt: a Sony elméjében fogant az a rendhagyó gondolat, hogy Drake második kalandját egy sorozat formájában tálalják a kedves nézőknek...

A fejemet tenném rá, hogy a sorozat valamennyi rajongója árgus szemekkel figyeli a hamarosan révbe érő Uncharted 3: Drake's Deception-t, amely november havában méltóztatik megérkezni; ez pedig nem jelent mást, mint hogy ideje a lemaradt lelkeket is felzárkóztatni, megismertetni őket a második felvonás sztorijával, erre pedig mi sem lenne alkalmasabb, mint a kérdéses rész újrakiadása...?

A Sony történetesen egy ennél eredetibb ötlettel állt elő.

Úgy határoztak, ők inkább feldarabolják az Uncharted 2-t, mind a cutscene-eket, mind a gameplay felvételeket, és egy sajátos sorozatot eszkábálnak belőle. Az első hétperces "UnchaTV"-t ma, nem sokkal éjfél után (helyi idő szerint) adták le. Amennyiben van TV Tokyo csatornátok, úgy láthatjátok a folytatást: minden héten négyszer hét perc Uncharted 2 re-cutot, egészen október 27-ig.
4 hozzászólás

gymtonic74

9 éve, 7 hónapja és 16 napja

Kannibalok most ne figyeljenek! Van sutnivalo, a kis sarga koponyakban. Kar hogy nem lathatom.

válasz erre

Vendég

9 éve, 7 hónapja és 16 napja

utána kéne nézni neten. vagy youtubeon biztos fen lesz

válasz erre

Vendég

9 éve, 7 hónapja és 16 napja

Neeee, mekkora ötlet!

válasz erre

marco

9 éve, 7 hónapja és 16 napja

Hoppá! Nem rossz!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profilja