A Hyrule Warriors eredetileg hagyományos Zelda játék lenne

2014. szeptember 06.
1.5951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
A Nintendo elárulta, hogy a Hyrule Warriors eredetileg sokkal inkább egy hagyományos Zelda játék megtervezésével indult.

A játékot inkább speciális számú karakter, limitált főellenfeles csaták jellemezték volna és főként földalatti börtönökben játszódott volna a szokásos fenti világ helyett, magyarázta a Zelda sorozat főnöke, Eiji Aonuma a Nintendo Life-nak.

De a Nintendo-s Shigeru Miyamoto-nak más ötletei voltak - nevezetesen, a játéknak sokkal inkább az eredeti Dynasty Warriors sorozathoz kellett közelebb állnia, amin a Hyrule Warriors alapul. Így magyarázta Aonuma:

Mikor még először keresett fel Hayashi-san, azt akarta, hogy ez a cím közelebb álljon egy Zelda játékhoz, mint egy Dynasty Warriors játékhoz. Mindazonáltal Mr. Miyamoto még tovább ment és azzal zárta le a teázgatást, hogy azt mondta mégsem ezt csináljuk. Amit tenni fogunk az az, hogy beoltjuk a Zelda-ba a Dynasty Warriors tapasztalatait.

Olyan speciális elemeket tartottak meg, amiktől a Zelda rajongók közelebb érezhetik magukhoz ezt az új kísérletet.

Az utóbbi években Miyamoto egyre nagyobb vezetői szerepet játszik a Nintendo-nál, miközben nagyon sokféle cím fejlesztését felügyeli. Mindemellett három kisebb projekten dolgozik - a Project Guard című várvédőn, a Project Giant Robot robotépítő és harci játékon és egy új Star Fox légi lövöldözős játékon.
4 hozzászólás

Ravor

6 éve, 4 hónapja

Érdekesnek ígérkezik

válasz erre

totyak

6 éve, 4 hónapja és 1 napja

Egy tisztán Zelda-ra épülő új cím szerintem sikeresebb lenne.

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 4 hónapja és 2 napja

A képpel gáz van öcsém.

válasz erre

kpal

6 éve, 4 hónapja és 2 napja

hagyományos

válasz erre
Hyrule Warriors
12.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt