A Homefront 2-t nem érintik a THQ nehézségei - biztosít minket a Crytek

2012. június 21.
2.4111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Ez már nem tréfadolog! A Saints Row franchise mögött álló THQ bizony nehéz időket él meg, és akkor még roppant enyhén fogalmaztunk - mindazonáltal a Crytek igyekszik megnyugtatni bennünket, hogy a céget sújtó sorscsapások nem ejtenek sebet a Homefront folytatásán.

Cevat Yerli és nem más érezte kötelességének, hogy eme szeszélyes időkben is reményt csepegtessen a szívünkbe a Homefront 2-vel kapcsolatban, amelyet bizony joggal félthetünk, hiszen az a THQ cégére alatt feszít, s félő, hogy ez a cégér rövidesen a fejére pottyan.

Az E3 során a CVG megragadta az alkalmat, hogy Yerli mellének szegezze a kérdést - ha már úgyis annyira imád beszélni -: mégis mekkora hatást gyakorolnak a Homefront 2-re a THQ problémái?

"Nagyjából semekkorát" - felelte Yerli. - "Semmiféle kézzelfogható nyomot nem hagynak rajta. Volt néhány megbeszélés, illetőleg bemutatkozás, és ezek a találkozók mindig őszinte légkörben zajlanak."

"Ami azt illeti, mi eleve elkülönítve fejlesztjük a Homefront 2-t. A saját új címünkként kezeljük, ugyanakkor a THQ tisztel minket és azt mondja: 'srácok, ti aztán tudjátok, mit csináltok', azzal elmesélik a történetet, amit szeretnének, és kreatívan együttműködünk velük."
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 13 napja

Na igen. Érdekes nyilatkozat...mosolygó smiley

válasz erre

DNS

12 éve, 9 hónapja és 13 napja

Ja, hát majd Yerli úr zsebből finanszírozza a projektet, ha netán időközben bedől a THQmosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja