Advertisement

A holnapi nap folyamán átmenetileg leállnak a Diablo III szerverek

2012. június 19.
1.5081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Az Ördög sosem alszik, tartja a mondás, ám 20-án, azaz holnap mégis kénytelen lesz egy kis időre álomra hajtani a fejét, minthogy Blizzardék csaknem fél napig megvonják tőlünk a Diablo III örömeit.
Advertisement

Hajnali 3-tól képtelenek leszünk bejelentkezni a népszerű RPG-be, ugyanis a fejlesztők egészen délután 1-ig bezárólag (és remélhetőleg nem tovább) készítik elő a terepet az 1.0.3-as patch-hez.

A munkálatok az európai és ázsiai régiókat egyaránt érintik, így tehát mi is kénytelenek leszünk karba tett kézzel várni, míg a Diablo III kigördül a pitstopból. Sebaj, legalább alkalmunk nyílik arra, hogy megetessük a már hetek óta rendületlenül tótágast álló aranyhalunkat és a híradóból megtudjuk, kitört-e már a zombi-apokalipszis avagy sem. Legrosszabb esetben pedig online játszunk tová... Oh...

"Amennyiben európai vagy ázsiai kliensen keresztül jelentkezik be, úgy meg kell várnia a helyi patch megjelenését, mielőtt installálhatja azt" - magyarázza a Battle.net-en Takralus, a közösségi menedszer.

"Mellesleg, ha Ön Amerikában él, az 1.0.3-as patch megjelenését követően képtelen lesz a Global Playen keresztül Európába vagy Ázsiába bejelentkezni egész addig, amíg az Ön régiója nincs úgyszintén patch-elve."

A szóban forgó patch egyébiránt az Inferno nehézségi szinten, valamint a bossok által elejtett itemeken és még sok-sok máson eszközöl változtatásokat.
Advertisement
2 hozzászólás

Maniac

9 éve, 5 hónapja és 12 napja

Remélem megint olyan patchet adnak ki, amit feltelepítve nem indul el a játék...

válasz erre

Vendég

9 éve, 5 hónapja és 12 napja

Leáll az bejelentés nélkül is

válasz erre
Diablo III
5.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaManiac profiljaiPet profiljaAkitelin profilja