A Hi-Rez Studios-nál a Tribes franchise jogai, készül a Tribes Universe

2010. október 26.
1.7571
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Global Agenda fejlesztőcsapata a tegnap esti órákban hatalmas örömmel jelentette be a fanatikusoknak, hogy végre ismét jó kezekben van a valamivel több, mint fél évtizede csendben szunnyadó Tribes franchise, a Hi-Rez Studios ugyanis megvásárolta a jogokat, sőt mi több, már egy játék munkálatait is elkezdték, ami a nagy kreativitásra utaló Tribes Universe címet kapta a keresztségben, és ugyanazt a csapatalapú, innovatív first person shooter műfajt szeretnék ráaggatni, mint amit az elődök kitapostak számára.

A fejlesztők három frakciót és teljes klán támogatást ígérnek a játékhoz, illetve a valamikori FPS nézet megőrzését, külső nézetre csak akkor vált majd a kamera, ha valamilyen járműbe pattanunk.

Ez pedig gyakran meg fog történni, hiszen földi és légi járművek egyaránt megtalálhatók lesznek a program betöltését követően, de a PvP, a számtalan fegyver, a jetpack és még a síelés is a kiemelt tulajdonságok között kapott helyet. A hivatalos bejelentés szerint óriási térképeken zúzhatjuk majd le egymást, és kelleni is fog a terület, lévén egy időben több, mint 100 játékos is részt vehet a harcokban.

A Tribes Universe a tervek szerint hamarosan már alfa tesztekkel kívánja elkápráztatni a fanatikusokat, amit majd a béták követnek, természetesen előbb nem, mint 2011-ben. Mindemellett, ha 50-es szint feletti Global Agenda játékosok vagyunk, akkor külön jól járunk, hiszen emiatt prioritásunk lesz a Tribes Universe különböző tesztjein. Megjelenési dátum és egyebek eleddig nem ismertek.
1 hozzászólás

totyak

14 éve, 7 hónapja és 2 napja

Valahogy ezt a játékot nem ismerem, pedig viszonylag régóta nyomom már.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja