A High Voltage szeretne DLC-ket készíteni a Conduit 2-höz

2011. április 20.
2.1661
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár még meg sem jelent a Nintendo Wii egyik legjobb FPS játékának is nevezett Conduit második epizódja, a fejlesztőcsapat szerepében díszelgő High Voltage srácai már arról diskuráltak a sajtónak, hogy nagyon szeretnének letölthető tartalmakat készíteni alkotásukhoz.

Minderről a játék vezető dizájnere, David Pellas beszélt egy interjú során, amelyben kifejtette álláspontját a témával kapcsolatban.

Állítása szerint csapatának nagyon tetszik, hogy ilyen utólagos bővítményekkel valósíthatják meg kimaradt ötleteiket, illetve újdonságokat varázsolhatnak a programba, esetleg további játékidővel bővíthetik azt. Mivel az ötlet tetszetős, David szerint mindenképpen szeretnének néhány DLC csomagot készíteni a jövőben a Conduit 2-höz. Hogy mindebből mi válik valósággá, az egyelőre kérdéses, mindenesetre a játék még csak most pénteken kerül a boltok polcaira, így tehát a High Voltage srácainak lesz idejük alaposan átgondolni a letölthető tartalom kérdéskörét. Az utolsó szót feltehetően úgyis a Sega mondja majd ki!
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 20 napja

Szerintem a legutolsó játék, amit én a High Voltage-től játszottam az a Lego Racers volt. Na, annak jöhetne egy folytatás, a Lego úgy is irtó népszerű mostanság.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja