A héten már kipróbálhatjuk az SSX demóját

2012. február 20.
1.4041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Todd Batty, az EA Sports kreatív igazgatója egy interjú során elárulta a hamvaiból feltámadt SSX videojátékra várakozó rajongóknak, hogy várhatóan még ezen a héten mindenki kipróbálhatja majd a virtuális hódeszkázás örömeit, az elkövetkezendő napokban ugyanis közkinccsé teszik az alkotás kipróbálható változatát.
 

Amint azt Todd a beszélgetés során elárulta, a demonstrációs anyag a tervek szerint február 21-én kerül fel az Xbox Live, majd egy nappal később, február 22-én a PlayStation Network kínálatába.

A demó letöltését, majd betöltését követően belekóstolhatunk az SSX két alapos betanító missziójába, ezt követően pedig végigszáguldhatunk négy versenyen, méghozzá két különböző tulajdonsággal bíró játszható karakter, Zoe és Mac oldalán.

A demó verzióval tehát alaposan belekóstolhatunk az SSX élményébe, így akinek túl kevés volt az idén a hóból és csak párszor tudta előkapni valódi hódeszkáját, netán csak az árkád téli sportok szerelmese, az kóstoljon bele a játék kipróbálható változatába, amely PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelenik meg a héten.
2 hozzászólás

Vendég

9 éve, 11 hónapja és 10 napja

Engem sem mozgat egyik se, ezt is kihagyom.

válasz erre

Braddock

9 éve, 11 hónapja és 10 napja

Sosem szerettem az eféle gameket de azért majd kipróbálom hátha meggyőz!

válasz erre
SSX
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt