Master Chief egyfajta "átok" az Xbox gamerekre nézve - véli Ed Fries

2011. október 19.
3.6551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Halo franchise egyértelműen rányomta bélyegét a Microsoft-féle konzolra, s a játékosok többsége rögvest Chief-re asszociál az Xbox hallatán.

A Microsoft Game Studios feje, Ed Fries úgy gondolja, ez cseppet sem jó. Véleménye szerint a Halo dicsfényének köszönhetően nem nyílik alkalmunk más címeket is szemügyre venni, és ez roppant nagy hátrányt jelent a többi játék és nem utolsó sorban a többi fejlesztő számára.

"A gép szülte a Halo-t, vagy a Halo szülte a gépet? Az én szemszögömből a későbbiekben ez amolyan átokká lett, hiszen olyan fontossá vált az Xbox számára, hogy az már hatással volt a Halo-ra" - vázolta Ed Fries az OXM-nek adott interjújában.

"Amikor az emberek a Halo-t tekintik az Xbox legfontosabb részének, akkor a Halo-nak ott kell lennie az Xbox 360 megjelenésénél, de legalábbis nem hagyhatja ki a dátumot, máskülönben egy rosszabb Halo-t kapunk... Mintha a Halo már fontosabb lenne, mint maga az Xbox, és én sosem akartam, hogy ez így legyen."

"Részemről ez mindig arról szólt, hogy minden játék a lehető legjobb legyen, és hogy a platform temérdek sikeres játéknak adjon otthont, olyanoknak, mint a Halo, nem kizárólag a Halo-nak. Ha minden a Halo körül forog, akkor minden idődet a Halo-nak szenteled és sosem fedezed fel a Gears of War-t, vagy bármi mást."
6 hozzászólás

Braddock

13 éve, 2 hónapja és 24 napja

Nekem sosem a halo jutott eszembe a boxról!

válasz erre

odst20

13 éve, 6 hónapja és 26 napja

Szerintem jo Game csak azt sajnálom nincs pc

válasz erre

gymtonic74

13 éve, 7 hónapja és 1 napja

Ilyen szempontbol minden platformnak meg van a maga keresztje. A PlayStation nev osszenott a Gran Turismo-val. Minimum elvaras gep kijovetelnel, hogy azonnal legyen. Megsem szoktak el kapkodni. Minoseghez ido kell, ez koztudott, barmennyire is gep vasarlast eldonto cim. Nagyok az elvarasok, nem lehet kompromisszum kotes a gyors piacra kerules. Donto szempont egy gep sikeressegenel, a minel tobb fantasztikus minosegu exclusive cim.

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 1 napja

Az odst **** lett namosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 1 napja

Lesz **** lett

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 1 napja

most toltam ki a haio 3 az nem rosz kis játék de az odst nem tetszik

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja