A háború sötétebb vízióját kívánja lefesteni majd a Total War: Rome II

2012. július 09.
1.5621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Jamie Russel, a Total War: Rome II vezető dizájnere egy interjú során elmondta, hogy a Total War-sorozat legújabb tagjával szeretnék a rajongókat közelebb vinni a játékhoz és a harcokhoz, hogy ezzel domborítsák ki annak humánusabb oldalát.

Ahogyan Jamie maga fogalmazott, a háború egy sötét vízióját kívánják majd lefesteni előttünk, a közvetlen elődhöz mérten pedig olyan csatákat megalkotni, ahol minden ember élete fontos lesz, így amennyiben légiónkból egy embert eltalál egy nyílvessző, az ne csak egy újabb áldozat legyen számunkra.

A vezető dizájner szerint, hogy előidézzék ezt a stratégiáknál eleddig igencsak másodlagosnak vélt tényezőt, rengeteg kiváló animációval és érzelmi interakcióval ruházzák fel a Total War: Rome II-t.

Russel elmondta még, hogy a kampány pályái lényegesen nagyobbak lesznek majd, mint az első Rome esetében voltak, így különféle kultúrák és harci stílusok fognak egymásnak feszülni a csatatereken.

A Total War: Rome II a tervek szerint valamikor a jövő év elején fog a boltok polcaira kerülni, méghozzá kizárólag PC-re.
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 17 napja

Érdekes lesz biztos, nagyon várós!

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 17 napja

Hát ez így tetszene azért eléggé!

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 17 napja

Igen jól hangzik, remélem sikerül is így megcsinálniuk.

válasz erre
Total War: Rome 2
3.293 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profilja