A Guerrilla Games szerint sokkal változatosabb lesz a Killzone 3, mint elődje volt

2010. október 04.
1.7141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Killzone 2 a maga nemében a PlayStation 3 egyik legjobb FPS játékává nőtte ki magát a megjelenést követően, ám kár is lenne tagadni, a végeredmény - még ha közel is volt hozzá -, korántsem volt tökéletes.

Természetesen tökéletes játékot készíteni lehetetlen, de javítani a korábbi hibákon mindig lehet, így most a Guerrilla Games is arra törekszik, hogy korrigálja elkövetett baklövéseit. Így például a csapat egyik fejlesztője - Steven Ter Heide - úgy nyilatkozott a hétvége folyamán, hogy a Killzone 3 lényegesen változatosabb lesz elődjéhez képest.

Steven elmondásai alapján a Guerrilla Games folyamatosan nyomon követhette a játékosokat a PlayStation 3 rendszernek köszönhetően, így látták melyik részek voltak nehezebbek, hol haltak meg a legtöbbször, melyeket játszottak végig sokszor, ezeket pedig elemezték, és tudatosan javították, avagy újra alkalmazták a folytatásban, sőt, a fórumokon elhintett rajongói véleményekre is odafigyeltek, így az úriember szerint már most elkönyvelhetjük, hogy a Killzone 3 sokkal változatosabb lesz elődjéhez képest.

Ter Heide szerint már nem lesz olyan érzésünk a program betöltését követően, hogy egy csőben járunk és haladunk előre, mindemellett pedig a környezet is gyakran váltakozni fog, jeges vidékek, nukleáris pusztulás, idegenektől hemzsegő dzsungel, normál városi környezet, egyszóval minden megtalálható lesz a harmadik részben. Természetesen nem csak a változatosságra gyúrtak rá a fejlesztők, a szószóló szerint kiemelt figyelmet fordítottak most a történetre, aminek köszönhetően jobban megismerhetjük végre a Helghast kultúrát, de a controller lag kiküszöbölésére is erősen rámozdultak a Guerrilla emberei. A fenti sorok talán már most bizonyítják, hogy jövő februárban egy igazán kiváló játékkal gazdagodhatnak a PlayStation 3 tulajdonosai.
1 hozzászólás

totyak

10 éve, 10 hónapja és 5 napja

Nagy szavak, de úgysem lesz jobb, mint a korábbiak. Hiába elemzik át százszor a játékot és javítják korábbi hibáikat, mert úgyis lesznek újabbak. Tökéletes játék nem volt, nincs és nem is lesz. Az viszont dicséretes, hogy a játékosok véleményeire megpróbálnak alapozni.

válasz erre
Killzone 3
13.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profilja