A Guerilla Games szerint is a mozgásérzékelős technológiák jelentik az FPS-ek jövőjét

2011. február 10.
2.3801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mint ahogyan arról már számtalanszor hallhattunk a múltban, különböző fejlesztőcsapatok képviselőinek tolmácsolásában, úgy a Killzone-sorozattal elhíresült Guerilla Games egyik fejlesztője, bizonyos Tommy de Roos is előállt saját teóriájával, miszerint az FPS játékok jövőjét egyértelműen a mozgásérzékelős technológiák adják majd.

Tommy szerint néhány éven belül nem fogunk találni olyan first person shooter-t, amelyik szimpla irányítással rendelkezik.

A programozó elmondta továbbá, hogy nem feltétlenül a Move-ra gondol akkor, ha a mozgásérzékelős technológiákról beszél, de, hogy kizárja a Kinect-tel való szimpatizálást, azt megerősítette, hogy mindenképpen valamiféle kontrollerrel irányított dologra asszociál. A Tommy-val készült interjúban a kíváncsi újságírók rákérdeztek továbbá, hogy tervezik-e a jövőben a Killzone 2 ilyen formájú átalakítását, ám erre maga de Roos sem látott jelenleg túl sok esélyt, annak ellenére sem, hogy már napirenden van a csapat berkein belül a téma, csak az akkut időhiányra egyelőre még nem találtak gyógyszert.
1 hozzászólás

totyak

14 éve, 3 hónapja és 27 napja

Ez jó nagy hülyeség, hogy a mozgásérzékelésé a jövő. Nem azt mondom, hogy rossz dolog, de nem fogja felváltani a rendes irányítást.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja