A GTA V-ben még az életmentők is fegyvert hordanak

2012. november 08.
2.2131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy vadonatúj GTA V koncepciós rajz köszöntötte velünk ezt a napsütéses őszi reggelt, aminek köszönhetően egy újabb szegletét ismerhetjük meg a Rockstar legújabb üdvöskéjének.

A kép alapján kiderült, hogy a játékban még az életmentők is fegyvert hordanak - természetesen most csak viccelünk -, hiszen a koncepciós rajz rossz arcú főszereplője éppen egy fegyverrel hadonászik, miközben a Los Santos-i életmentők jetskijével száguldozik.

A koncepciós rajznak feltehetően semmi köze sincs a GTA V korábban beígért második mozgóképéhez, ami nyilván nagyobb újdonságokkal kecsegtet majd, mint ez az árva artwork, de azért nézzétek meg ti is, hiszen kellemes látnivaló. Szerintetek mire céloz a képen látható úriember?
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 5 hónapja és 8 napja

Lehet egy őt üldöző nagyobb hajóra lő...

válasz erre

Raiden

12 éve, 5 hónapja és 8 napja

Arra céloz,hogy az életbenmaradáshoz nem mindig elég egy gyors életmentős jetski.röhögő smiley

válasz erre

Lac

12 éve, 5 hónapja és 8 napja

A fegyver állásából ítélve helikopterre tudok tippelni, vagy pedig, ha a part mellett halad - a háttér azt sejteti -, akkor gyakorlatilag bármire - legyen az akár a főhős is.

Egyébként nem lenne hülyeség fegyvert adni az életmentőknek. Az alapján, amit kaptak az elmúlt epizódokban, simán kinézném a helyi testülettől, hogy megszavazzák a védelmük érdekébenröhögő smiley

válasz erre
Grand Theft Auto V
8.255 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja