A Google játékoknak valószínűleg a Google+ ad majd otthont

2011. július 01.
2.5571
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Az óriásvállalat műfaj-kebelező hadi gépezete egy pillanatra sem áll le; a Google gyors egymásutánban nyitja az újabb és újabb frontokat a piac számos területén, legyen szó szűz vagy éppenséggel telített régiókról.

Még attól sem riad vissza, ha történetesen egy olyan óriás ellen kell birokra, mint a Facebook. Merthogy új közösségi hálózatának e hét elején indított próbaverziója bizony egyfajta hadüzenet volt a Zuckerberg-féle IP ellen. Mi több, egyes forráskódok arra utalnak, hogy a szolgáltatás még a Facebook-hoz hasonlatos játékokat sem veti meg...

Az említett kódokból kiderül, hogy a Google+ is - csakúgy, mint a Facebook - értesítéseket küld majd a különböző játékokkal kapcsolatos eseményekről. "... játékmeghívást küldött neked és még többet a Google+ Games-től" olvasható a forráskódban, a megannyi más értesítésre utaló sorok között.

Nincs ebben semmi meglepő, hisz egy ideje már tudjuk, hogy a Google a videojátékok kerekasztalánál is helyet foglaltatott magának, ugyanakkor sejtelmünk sem volt arról, ezt milyen formában teszi. A helyzet persze még egy ilyen titánnak sem oly pofon egyszerű, tekintettel arra, hogy a Facebook lépéselőnyben van és az idők során számos aranykezű támogatót maga köré toborzott (lásd: Zynga, PlayFish, stb.), a sokrétű Google-nak vállig kell rántania a gatyáját, ha fel óhajtja venni a versenyt ebben a vérre menő mezőnyben.
3 hozzászólás

Hobbikocka

13 éve, 10 hónapja és 6 napja

Annak aki tud angolul: http://www.xkcd.com/918/
Szerintem tökéletesen jellemzi a Google+t.

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 6 napja

unom már ezt a sok közösségi ****t. leiratkoztam iwiwről, myvipről, myspaceről és ma a fészbúkról is. minek, kinek hova ennyi baromság?

válasz erre

marco

13 éve, 10 hónapja és 6 napja

Jajjajj, lassan itt a skynet...mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja