A Good Old Games katalógusát erősíti mától az Ultima VII: The Complete Edition

2011. november 30.
2.0241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Amint arról a CD Projekt RED néhány nappal ezelőtt beszámolt nekünk, a jövőben szeretné egy kicsit fellendíteni a Good Old Games nevet viselő kezdeményezést, amelynek keretein belül ugyebár régió, jó játékokat vásárolhatunk meg magunknak potom pénzért, különféle extrákkal, másolásvédelem nélkül.

A feltámasztás első nagykövete pedig a mai napra virradóra meg is érkezett, az illetékesek ugyanis megerősítették, hogy már a GoG katalógusában díszeleg egy legendás szerepjáték, név szerint az Ultima VII.

A csomag egészen pontosan az Ultima VII: The Complete Edition címmel került fel a Good Old Games kínálatába, méghozzá nevetséges hat dolláros árcédulával. Ebben az árban benne van az Ultima VII: The Black Gate és az Ultima VII: Part Two - Serpent Isle játékok mellett két kiegészítő is, avagy név szerint a The Forge of Virtue és a The Silver Seed. Akinek esetleg nem mondana semmit az Ultima név, annak itt a nagy alkalom, hogy pótolja óriási hiányosságait, az 1992-ben megjelent Ultima VII ugyanis szó szerint legenda a szerepjátékok körében.
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 15 napja

Az a baj ezzel a Gog-el hogy egy csomó olyan játékért kérnek pénzt ami ingyenesen is fent van. Mondjuk Ultima biztos nincs és brutális játék volt anno, tehát a hát dollár tényleg vicc érte.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja