A Gigabyte bemutatta új D1080-as multimédiás dokkolóját

2012. február 25.
1.7331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Gigabyte Technology az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy egy új fejlesztésű kiegészítővel bővítette ki a termékpalettáját.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság a boltok polcaira Gigabyte D1080 típusjelzéssel fog megérkezni, funkcióját tekintve pedig lényegében egy dokkolóállomás, amit kifejezetten a gyártó Microsoft Windows 7 operációs rendszert futtató Gigabyte S1080-as és S1081-es táblaszámítógépeihez terveztek. Az új kiegészítő helyigényére nem lehet panasz, ugyanis mindössze 244,9 X 155 X 87,5 milliméteres méretekkel büszkélkedhet, a tömege pedig 739 gramm.

Multimédiás téren a Gigabyte D1080 jelentősen feljavítja a csatlakoztatott tablet audioképességeit, ugyanis nem kevesebb mint négy darab hangszórón keresztül szólalhat meg a dokkolóba telepített eszköz (egy sztereó hangszórópár, és két darab 40 milliméteres mélynyomó). A táblagépen tárolt adatok immár nem csak memóriakártya segítségével archiválhatóak, hanem a beépített DVD Super Multi meghajtónak köszönhetően lehetőség van azokat lemezre írni, vagy bármilyen más, az optikai médiákon tárolt tartalmakkal könnyedén elvégezhető minden művelet.

Az újdonság a táblagépek portválasztékát is gazdagítja, mivel a kínálatában szerepel egy hagyományos D-Sub VGA és egy HDMI kimenet, egy RJ-45 LAN, három darab USB 2.0, valamint egy mikrofon és fejhallgató csatlakozó. A csatlakoztatott eszköz akkumulátor üzemideje miatt sem kell aggódni, ugyanis a D1080 folyamatos töltéssel látja el a tábla PC-t. Az új Gigabyte D1080 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt semmiféle információt.
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 10 napja

Emiatt én sem, de mivel már az van, ezért ez nekem egy nagyon jó hír!mosolygó smiley Tetszik!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 11 napja

emiatt biztos nem veszek gigabyte tabletetmosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 11 napja

Jaja csak az árára azért kíváncsi leszek...

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 11 napja

Ez ***** jó cucc!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja