A Gigabyte bejelentette új Aivia Krypton gamer egerét

2012. május 31.
2.7051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A mai napon a Gigabyte Technology hivatalosan is bemutatta a legfrissebb fejlesztésű, Gigabyte Aivia Krypton névre keresztelt egerét, amivel nem meglepő módon kifejezetten a játékos felhasználókat célozza meg.

A szóban forgó mutatóeszköz hagyományos módon, vezetéken keresztül csatlakoztatható a számítógépek USB portjához, és különlegessége, hogy a dobozban a gyártó kétféle, menet közben is cserélhető egértalpat/borítást is mellékel, amikkel a játékos még jobban a saját igényeihez tudja igazítani az újdonságot.

A Speed Chassis névvel illetett alsó borítás használatával az egér talpát kopásálló kerámia alkotja, ami a lehető legfürgébb mozdulatokra van kihegyezve, viszont a Control Chassis társának az alja már teflon bevonatot kapott, ami viszont a lehető legprecízebb irányítást garantálja. Az Aivia Krypton mellé a vállalat még négy darab 1,8 grammos alumínium, valamint hat darab 5,3 grammos vasból készített súlyt is mellékel, amiknek felhasználásával 35 különféle súlyelosztás alakítható ki, így minden felhasználó a saját ízlése szerint tudja kisúlyozni az egeret.

A 127 X 67 X 42 milliméteres újdonság lézeres szenzorának érzékegysége 400 DPI és 8200 DPI között állítható, az aktuális állapotról pedig a tetőrészen kialakított négy darab LED tájékoztatja a játékost. A gyártó által alkalmazott érzékelő pontosságára sem lehet panasz, ugyanis a 150 inch/másodperc sebességű mozdulatokat még 30 G-s gyorsulás mellett is precízen képes követni.

Az egér kilenc darab gombbal van tervezve, amik közül természetesen mindegyik programozható, az egyénileg meghatározott makrók tárolására pedig egy 32 kB-os memória áll rendelkezésre. Az említett memória öt profil tárolására képes, amik között persze játék közben is könnyedén lehet váltani. Az új Gigabyte Aivia Krypton várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt semmiféle információt.

A Gigabyte bejelentette új Aivia Krypton gamer egerét - 2. kép


A Gigabyte bejelentette új Aivia Krypton gamer egerét - 3. kép

4 hozzászólás

gymtonic74

12 éve, 10 hónapja és 7 napja

Gyönyörü. Egy kis szörrel azért megtámogathatták volna. Így még nem teljes az egér asszimilálódás.

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 7 napja

nagyonn állat cucc

válasz erre

Braddock

12 éve, 10 hónapja és 7 napja

Én láttam nemrégen egy egeret sajna nem nagyon jegyeztem meg a nevét de úgy néz ki mint a batman járgánya a fílmből!A lényeg hogy annál jobbat előtte de azóta sem láttam!

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 7 napja

Elég ergonomikus, jól néz ki.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja