A Getac bemutatta új V200-as noteszgépét

2010. szeptember 08.
2.3891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A különlegesen strapabíró számítógépekre szakosodott Getac Technology a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a hordozható gépeinek termékpalettáját.

A frissen reflektorfénybe állított noteszgép Getac V200 típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, és különlegessége, hogy már az Intel Capella mobil platformjával van tervezve. Az újdonság mobilitására nem lehet panasz, ugyanis mindössze 314 X 222 X 49 milliméteres méretekkel büszkélkedhet, ami mellé alig 2,7 kilogrammos tömeg párosul.

A rendszer egy 12,1 inches szélesvásznú érintőképernyővel van felszerelve, ami az 1280 X 800-as (WXGA) natív felbontással rendelkezik, az elforgatható kialakításának köszönhetően pedig a laptop használható akár tábla PC-ként is. A kijelző keretéből természetesen nem hiányzik a már jól megszokott webkamera 2,0M pixeles változata, valamint a mikrofon sem.

Az új Getac V200 az Intel QM57 Express chipkészlet köré épül, és az Intel 2,0GHz-es Core i7 620LM központi feldolgozójával van felvértezve (Turbo Boost-al üzemelhet akár a 2,8GHz-es frekvencián is), míg a DDR3-as memóriarendszere 2GB RAM-ot tartalmaz (8GB-ig bővíthető). A képi megjelenítésért az integrált Intel HD Graphics chip felel, az adatok tárolásáról pedig egy 320GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik, de igény esetén a gyártó felszerelheti akár egy 80GB-os szilárdtest-meghajtóval (SSD) is.

A különféle hálózatokhoz való kapcsolódást egy Gigabit Ethernet vezérlő, egy V.92 56k modem, egy 802.11a/b/g/n rendszerű WiFi modul, egy Bluetooth 2.1 + EDR adapter, valamint egy opcionális GPS és egy Gobi 2000-es mobil szélessávú egység garantálja. A notebook külső részén található egy PCMCIA Type II és egy választható ExpressCard 54 slot, egy SD formátumra felkészített kártyaolvasó, egy dokkoló konnektor, egy D-Sub VGA kimenet, egy soros, két darab USB 2.0, egy eSATA/USB 2.0, egy RJ-45 LAN és egy RJ-11 modem, valamint az integrált audiorendszer fejhallgató és mikrofon csatlakozója.

Az operációs rendszerek választékában az előtelepített Microsoft Windows XP Tablet Edition, a Vista Business és a Windows 7 Professional szerepel, az energiaellátásról pedig egy 7800mAh teljesítményű Lithium-Ion akkumulátor gondoskodik. Az új Getac V200 öt év garanciával várhatóan a következő hónapban fog megjelenni a boltok polcain, de az áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt információt.
1 hozzászólás

kpal

9 éve, 1 hónapja és 24 napja

Külsőre régebbinek néz ki .

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja