A Getac bemutatta új E110-es táblagépét

2012. július 13.
1.7371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A strapabíró hordozható gépekre specializálódott Getac a tegnapi nap folyamán bejelentette, hogy ezúttal egy új fejlesztésű táblagéppel gazdagodott a termékpalettája.

A vállalat szóban forgó újdonsága Getac E110 típusjelzéssel lett ellátva, és akárcsak a cég legtöbb terméke, megfelel a szigorú IP65 és MIL-STD-810G előírásoknak is, vagyis minden baj nélkül átvészeli a közel egyméteres zuhanásokat, ellenáll a víznek és a pornak, ráadásul gond nélkül használható -21 és 60 Celsius-fokos hőmérsékletek között is.

A rendszer magnézium ötvözetből készült burkolata 279,9 X 182,8 X 40 milliméteres méretekkel rendelkezik, a tömege pedig 1,5 kilogramm. A konfiguráció egy 10,1 inches szélesvásznú érintőkijelző köré épül, amit az 1366 X 768-as natív felbontás jellemez. A gép hátlapjára igény esetén egy 3M pixeles webkamerát telepíthet a gyártó.

A Getac E110 az Intel NM10 Express chipkészlet köré lett tervezve, a borítása alatt pedig az Intel 1,86 GHz-re hangolt Atom N2800-as központi feldolgozója teljesít szolgálatot, míg a mellé társított DDR3-as memóriarendszer alapesetben 4 GB RAM-mal van feltöltve. A képi megjelenítésért a processzorba integrált Intel Graphics Media Accelerator 3650-es chip felel, az adatok tárolásáról pedig egy 64 GB kapacitású szilárdtest-meghajtó gondoskodik.

A különféle hálózatokhoz való kapcsolódást egy Gigabit Ethernet vezérlő, egy 802.11a/g/n szabványokat ismerő WiFi modul, egy Bluetooth 4.0 adapter, illetve egy opcionális SiRFStarIVTM GPS és egy Gobi 3000-es mobil szélessávú rendszer garantálja. A külső részen található egy dokkoló port, egy PCMCIA Type II slot, egy SmartCard olvasó, egy Secure Digital kártyaolvasó (PCMCIA slotba telepíthető), egy RF antenna konnektor, két darab USB 2.0, egy soros RS232, valamint az integrált audiorendszer fejhallgató csatlakozója.

A konfigurációt a Microsoft előtelepített Windows 7 Professional operációs rendszerével, és egy 5200 mAh teljesítményű Lithium-Ion akkumulátorral szállítja a cég, ami a hivatalos adatlap tanulsága szerint öt óra folyamatos üzemidőt képes biztosítani. Az új Getac E110 megjelenésére augusztusban számíthatunk, viszont az áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt információt.
3 hozzászólás

csirkee

12 éve, 9 hónapja és 12 napja

Vendég írta:
Értem én hogy ez speciális meg minden, különleges viszonyokra, meg ilyesmi, de miért nem jobb, erősebb dolgokat tesznek bele?meglepett smileymeglepett smileymeglepett smiley
mert lehet más volt a koncepció és inkább egy strapabíró tabot akartak csinálni mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 13 napja

Értem én hogy ez speciális meg minden, különleges viszonyokra, meg ilyesmi, de miért nem jobb, erősebb dolgokat tesznek bele?meglepett smileymeglepett smileymeglepett smiley

válasz erre

csirkee

12 éve, 9 hónapja és 13 napja

-21 és +60 fok??meglepett smiley akkor télen is lehet használni meg nyáron is! Király cucc!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja