A Gears of War film jelenleg a "fejlesztői pokolban" agonizál

2011. június 17.
2.8591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Az Epic Games páratlan sikerű TPS játékának filmadaptációja tovább várat magára.

Oda se neki: a CGI movie 2007-es bejelentése óta semmilyen fejleménynek sem vettük hírét e téren, s ez idő alatt idegeink lazán acélkábelekké avanzsálhattak. Ez dicséretes, és éppen kapóra jön, a vállalat dizájn-doktora, Cliff Bleszinski ugyanis ezúttal sem azért állt a porondra, hogy kedvünkre való infókat osszon meg velünk. Éppen ellekezőleg: mint azt szavaiból könnyen kivehetjük, Marcus Fenix-et egy jó darabig még nem láthatjuk szélesvásznon akciózni.

Egykoron 2010-re ígérték, de sem tavaly, sem idén nem láthattuk a vetítési listákon, ami várhatóan nem is fog változni egyhamar. Hol késik már a Gears of War film???

"A fejlesztői pokolban van" - feleli erre Bleszinksi.

"Ki tudja, mi fog történni. Akárhogy is, Peter Jacksonnak is sok-sok évébe került, mire elkészítette a Gyűrűk Urát. Hollywood egy bonyolult szörnyeteg. Mindenféle furcsaság történik itt; hogy ki dolgozik ezen, mi történik itt és ott."

"Ám, remélhetőleg meg fog történni."
- tette hozzá. - "Talán a Gears 3 sikere nagyobb érdekeltséget kelt majd. Szeretném látni. Inkább egy olyan filmet szeretnék, ami nagyszerű és hű a franchise-hoz, semmint egy olyan filmet, ami sz*r. Inkább ne is legyen filmem, ha az sz*r."
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 23 napja

Talán kapunk egy Warhammer 40k-hoz hasonló filmet.Az ember 15 percig nem bírta nézni.

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 23 napja

Én a helyetekbe nem reménykednék abban ,hogy a film jó lesz.Több millióval szűkítették a projektet ,hát igen gazdasági válság.Új költség kim élű történetet kapott.Biztos semmivel nem jobb a réginél.

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 25 napja

Már alig várom a 3 részét. És remélem hogy a film is nagyon jó lesz! nem szeretnék nagyot csalódni benne mint a Prince of persiaba wtf smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 12 napja

nagyon ****a a za játék komolymenő smileymenő smiley

válasz erre
Gears of War
4.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja