A Gearbox vezére is inkább a Half Life 3 bejelentését várná a Valve-tól, nem a hardveres híreket

2013. október 01.
3.3981
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Valve a múlt héten három bejelentéssel is borzolta a rajongók kedélyeit, amelyek többségével sajnálatos módon csalódást is okoztak, de nem csak a mezei fanatikusoknak, hanem bizony olyan nagy játékipari veteránoknak is, mint amilyen Randy Pitchford, avagy a Gearbox vezérigazgatója.

Randy ugyanis a GI.biz magazin munkatársainak nemrégiben elmondta, hogy szerinte feleslegesek voltak a Valve bejelentései, hiszen sem a Microsoftot, sem a Sony-t nem fogja befolyásolni a Steam Box jelenléte, sőt mi több, még ő maga is kijelentette, hogy nem fogja lecserélni jó öreg PC-jét a Valve masinájára.

Pitchford szerint egyedül a Steam Controller, ami egy kicsit is megmozgatta a fantáziáját, ellenben lehet, hogy önző dolog, de elmondása szerint jobban örülne annak, ha a Valve inkább a Half Life 3-ra, vagy új címek készítésére fordítaná erőforrásait, és nem a hardverekre. Ti is így gondoljátok? Vajon visszatérhet még valaha a helyes útra a Valve?
6 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 4 hónapja és 23 napja

[Tiltott felhasználó!]

juhaszandor

11 éve, 4 hónapja és 23 napja

Én a steamos-nek simán jobban örülök, hogy mint egy hl3-nak.

válasz erre

rDAVE

11 éve, 4 hónapja és 24 napja

A steambox tényleg nem vetélytársa egyik platformnak se.
Durva, hogy mennyire várakoztatják a népet egy HL bejelentéssel, reméljük képesek lesznek majd megfelelni ekkora elvárásoknak.

válasz erre

totyak

11 éve, 4 hónapja és 24 napja

Azt hiszem sokan egyetértenek Randy-vel, mert már régóta húzzák a HL játékokat. De szerintem sokan ezekkel a bejelentésekkel is elégedettek.

válasz erre

kpal

11 éve, 4 hónapja és 24 napja

Igaza van ...!

válasz erre

Vendég

11 éve, 4 hónapja és 24 napja

Nagyon szomorú hogy csak ezeket jelentették be, már egy hl2 ep. 3 jó lenne vagy hl3.... A ép.3-at a l4d 1 utánra ígérték... Az meg nem ma volt.... Nem steambox kell hanem valami Valve game!!!!!!!!!!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja