A Gearbox már készíti a Baker-központú Brothers in Arms játékot is

2011. augusztus 30.
1.9231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Gearbox csapata igencsak meglepte a fanatikusokat, amikor bejelentették a Brothers in Arms: Furious 4-t, mely alkotásról már kilométerekről bűzlik, hogy a manapság olyannyira divatos kooperatív játékmódra kiélezett őrületet kívánják meglovagolni vele az illetékesek.

A helyzet olyannyira súlyos, hogy a programnak tulajdonképpen a második világháborús koncepciót kivéve semmi köze sincsen a sorozathoz, így nem csoda, hogy a Gearbox rengeteget magyarázkodik manapság.

Legutóbb éppen Randy Pitchford, a csapat vezére adott egy interjút a Joystiq magazin munkatársainak, akik természetesen szintén nem a Furious 4-ra, hanem a régi sorozat folytatására voltak kíváncsiak. Randy a témával kapcsolatban elárulta, hogy nem kell aggódni, a háttérben ugyanis már javában készülődik a Matt Baker kalandjait folytató Hell's Highway folytatása, amely tulajdonképpen csak a bejelentésre vár. Hogy ez a pillanat mikor érkezik el, arra sajnos nem kaptunk válaszokat, de reméljük, hogy mielőbb, ha kell, akár a förtelmes Furious 4 törlésének árán is.
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 22 napja

Na ez nagyon kiraly hir! Gearbox nagyon jo cuccokat csinal.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja