A GammaTech bemutatta új D12C notebookját

2010. december 19.
1.7851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A különösen strapabíró hordozható gépekre specializálódott GammaTech a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a termékpalettáját.

Az újonnan bemutatott noteszgép GammaTech D12C típusjelzéssel fog megjelenni az üzletek kínálatában, és a cég többi termékéhez hasonlóan természetesen fel van készítve a lehető legmostohább körülmények között való használatra is. Az újdonság megfelel még a szigorú MIL-STD-810G szabványnak is, aminek köszönhetően a konfiguráció minden gond nélkül átvészeli a négy láb magasságból való zuhanásokat, de a por, a víz, és a külső fizikai behatások sem jelentenek számára problémát.

A notebook mobilitására sem lehet panasz, ugyanis mindössze 328 X 277 X 40 milliméteres méretekkel büszkélkedhet, amely mellé alig 2,5 kilogrammos tömeg párosul. A rendszer egy 12,1 inches, LED háttérvilágítású kijelzővel van tervezve, ami az 1280 X 800-as (WXGA) natív felbontással rendelkezik, de igény esetén a cég elláthatja egy azonos paraméterekkel rendelkező érintőpanellel is. A képernyő keretéből természetesen nem hiányzik a ma már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera 1,3M pixeles változata, valamint a mikrofon sem, az elforgatható kialakításának köszönhetően pedig a laptop használható akár táblagépként is.

Az új GammaTech D12C az Intel HM55 chipkészlete köré épül, és az Intel 1,20GHz-re hangolt, alacsony energiafogyasztású Core i5 540UM központi feldolgozójával van felvértezve. A képi megjelenítésért a processzorba épített Intel HD Graphics chip felel, a DDR3-as memóriarendszer pedig maximális kiépítésben 8GB RAM-ot tartalmazhat. Az adattárolók kínálatában 2,5 inches hagyományos merevlemezek és szilárdtest-meghajtók (SSD) szerepelnek, viszont az elérhető tárolókapacitásokról a cég egyelőre még nem közölt információkat.

A noteszgép hálózati rendszerét alapesetben egy Gigabit Ethernet vezérlő, és egy Intel WiFi Link 1000-es modul alkotja, de a felszereltség szükség szerint tovább bővülhet egy Bluetooth 2.1 + EDR adapterrel és egy 3G modemmel is. A laptop külső részén található egy 34 milliméteres ExpressCard slot, egy SD formátumra felkészített kártyaolvasó (SDHC kompatibilis), egy hagyományos D-Sub VGA kimenet, egy 2.0-ás USB port, egy eSATA/USB 2.0, valamint az integrált HD audiorendszer fejhallgató és mikrofon csatlakozója. A notebookot egy hatcellás akkumulátorral szállítja a cég, ami a hivatalos adatok szerint négy óra folyamatos üzemidőt képes biztosítani. A GammaTech D12C megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos semmiféle információt nem közölt.
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 5 hónapja és 25 napja

Elég ronda gép.mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja