A gamescom 2010 keretein belül jelenthetik be a Heroes of Might and Magic VI-ot

2010. augusztus 17.
2.2081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hónapok óta folyik a találgatás egy esetleges újabb Heroes of Might and Magic játék bejelentéséről, aminek már éppen itt lenne az ideje, hiszen a UbiSoft elég régóta nem nyúlt a népszerű univerzumhoz.

A minap azonban a cég életre hívott egy teaser oldalt (IDE kattintva elérhetitek), ami azon túl, hogy egy szemkápráztató képet tartalmaz, óriási betűkkel hirdeti, hogy hamarosan valami történni fog a Might & Magic univerzumban, Ashan újabb háborúja készül ugyanis kirobbanni.

Bár a fentebb megnevezett világ már több videojátékot is adott számunkra, emlékezzünk csak a szerepjátékos vonulatra, vagy éppen az FPS-ként életre hívott Dark Messiah-ra, a források és a fentebb említett oldal alapján mégis biztosra vehetjük, hogy a Heroes of Might and Magic VI kerül bejelentésre hamarosan, méghozzá a mai nappal elkezdődött gamescom kiállítás keretein belül. Ezzel tehát egy újabb okunk van arra, hogy miért is várjuk tűkön ülve a kölni expót, hiszen ha itt jelentik be a körökre osztott stratégiák királyának legújabb darabját, akkor bizony a 2010-es gamescom örökre emlékezetes marad számunkra. Várjunk türelmesen!
nincs még hozzászólás

Heroes of Might and Magic V
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2010
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljafighterlaci profilja