A Gamefreak azon dolgozik, hogy Európában is megjelenhessen a Harmo Knight

2012. szeptember 25.
1.4441
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meglepő információkat szedtek ki az IGN munkatársai az eddig szinte kizárólag Pokemon játékokon dolgozó Gamefreak fejlesztőiből, amint ugyanis kiderül, a csapat azért rágja folyamatosan a Nintendo fülét és azért küzd, hogy Európa földjén is megjelenhessen legújabb készülő projektjük, avagy a Harmo Knight.

A kizárólag Nintendo 3DS-re érkező, akcióval alaposan megfűszerezett ritmusjáték ugyanis a jelenlegi tervek szerint csak a 3DS japán eShopjába kerülhet majd fel, a világ többi részén pedig nem számíthatunk a premierre.

A Gamefreak természetesen nem csak európai, hanem amerikai premiert is szeretne a játékhoz, Junichi Masuda, avagy a stúdió direktora pedig meg is jegyezte mindezzel kapcsolatban, hogy sajnos nem rajtuk múlik, de azon dolgoznak, hogy meggyőződésüket a Nintendonak is átadják.

Ha ezzel sikerrel járnak, arról minden bizonnyal mi is értesülni fogunk, hiszen amint kiderül, hogy hivatalosan is elkészülhet a Harmo Knight nyugati változata, azt minden bizonnyal a Gamefreak vezetése azonnal egy hivatalos sajtóközlemény segítségével hozza tudomásunkra.
Harmo Knight.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 2 napja

Baromi jó lenne!

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 2 napja

Dolgozzon is rajta kőkeményen!mosolygó smiley

válasz erre
Harmo Knight
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja