A Galaxy bemutatta új GTS 450 Hall of Fame Edition videokártyáját

2010. október 29.
2.5101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az nVidia GeForce grafikus gyorsítókra specializálódott Galaxy Microsystems a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a videokártyáinak termékpalettáját.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság az nVidia GeForce GTS 450-es modelljére épül, az üzletek kínálatában pedig Galaxy GeForce GTS 450 Hall of Fame Edition típusjelzéssel fog felbukkanni. A gyorsító hűtéséről egy az Arctic Cooling műhelyéből kikerült, dupla kártyahelyet elfoglaló hűtőrendszer gondoskodik.

Az új Galaxy GeForce GTS 450 Hall of Fame Edition a 40nm-es gyártástechnológiával előállított, GF106 kódnévvel ellátott grafikus feldolgozóval van építve, ami 192 darab CUDA magot és 32 darab textúrázó egységet tartalmaz, az 1024MB GDDR5 videomemóriát pedig egy 128bit-es adatsínen keresztül képes elérni. Ahogy az már sejthető, az új grafikus gyorsító is már gyárilag megemelt órajelekkel büszkélkedhet, ugyanis a GPU sebességét 783MHz-ről 1000MHz-re, míg a shader processzorok teljesítményét 1566MHz-ről 2000MHz-re hangolták át a tervezők, a 128bit-es GDDR5 memóriarendszer pedig az előírt 3608MHz-es effektív frekvencia helyett 4100MHz-en üzemel. A megfelelően stabil működést egy 4 + 1 fázisú tápellátás garantálja.

A különféle kijelzőknek egy D-Sub VGA, egy HDMI és egy DVI kimenet biztosít csatlakozási lehetőséget, a kétkártyás grafikus konfiguráció kiépítését pedig a nyomtatott áramkör nVidia SLI csatolófelülete teszi lehetővé. Az új videokártya már rendelkezik teljes körű DirectX 11 és OpenGL 4.0 támogatással, de a felszereltségéből természetesen nem hiányzik az nVidia már jól ismert PhysX, CUDA, PureVideo HD, valamint a legújabb fejlesztésű 3D Vision Surround technológiája sem. Az új Galaxy GeForce GTS 450 Hall of Fame Edition várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.
1 hozzászólás

Tardief88

11 éve, 5 hónapja és 5 napja

Sajnos ezek a kártyák lssan már alsókategóriába sorolódnak szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja