A Futuremark új szoftverekkel készül a Windows 10-re és a DirectX 12-re

2014. november 23.
2.1941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Futuremark neve talán sokak számára ismeretlen, pedig szoftvereikkel, illetve azok eredményeivel nagyon sok helyen találkozhatunk a számítógépes körökben, hiszen az ő nevükhöz fűződnek például a 3DMark szoftverek is.
Advertisement

Nemrég, a Future of Compute néven megtartott rendezvényen a vállalat vezetője, Oliver Baltuch beszélt a következő szoftvereikről, melyek a Microsoft új operációs rendszeréhez és az új DirectX-hez lesznek igazítva. Egészen pontosan a PCMark 10-ről és az új 3DMark-ról van szó, melyek a Windows 10-hez és a DirectX 12-höz lesznek optimalizálva.

A 3DMark új verziója különösen érdekes lehet majd, hiszen a DirectX 12 megjelenése után rengetegen lesznek kíváncsiak az eredményekre, melyek az évek során csak javulni fognak, hiszen néhány év kell ahhoz, hogy a fejlesztők is megfelelően tudják optimalizálni a terméküket.
3 hozzászólás

bekecs

10 éve, 1 hónapja és 15 napja

Szerintem teljesen normális hogy nem támogat az új DX régi oprendszereket. Túl sok mindenről kéne gondolom lemondani érte, hogy fusson pl Win7-en.

válasz erre

rDAVE

10 éve, 1 hónapja és 15 napja

totyak írta:
Nagy kitolás ez, hogy a dx12-höz új oprendszer kell.
Az, de ez eddig is így volt. XP túlnyújtott életciklusa miatt szoktak el ettől az emberek. A Win 7 kikerül a mainstream támogatásból, így nyilván DX-et sem kap.

válasz erre

totyak

10 éve, 1 hónapja és 15 napja

Nagy kitolás ez, hogy a dx12-höz új oprendszer kell.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja