A Fujitsu bemutatta új Stylistic Q552 táblagépét

2012. július 22.
1.7521
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Fujitsu a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a Stylistic sorozatú táblagépeinek termékpalettáját.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság a boltok polcaira Fujitsu Stylistic Q552-es típusjelzéssel fog megérkezni, és lényegében a gyártó korábbi Stylistic Q550-es modelljének az utódját köszönthetjük személyében. A tablet hordozhatóságára nem lehet panasz, ugyanis mindössze 274 X 192 X 16,2 milliméteres méretekkel dicsekedhet, ami mellé alig 771 grammos tömeg párosul.

A rendszer egy 10,1 inches szélesvásznú, LED-es háttérvilágítású érintőképernyő köré lett tervezve, ami az 1280 X 800-as (WXGA) natív felbontással rendelkezik. A konfiguráció webkamerából két darabot is tartalmaz, mégpedig egy 3,0M pixeles hátlapi, valamint egy frontpozicionálású, VGA felbontású megoldás személyében. A Fujitsu Stylistic Q552 az Intel NM10 Express chipkészlet köré építkezik, és az Intel 1,6 GHz-re hangolt Atom N2600-as központi feldolgozójával van felvértezve, ami mellé egy 2 GB 800 MHz-es RAM-mal feltöltött DDR3-as memóriarendszert társítottak a mérnökök.

A képi megjelenítésért az Intel processzorba integrált Intel Graphics Media Accelerator 3600-as chip felel, az adatok tárolásáról pedig egy 32 GB vagy egy 64 GB kapacitású szilárdtest-meghajtó gondoskodik. A hálózati eszközök listáján egy 802.11a/b/g/n szabványokat ismerő WiFi modul, és egy Bluetooth 4.0 adapter képviselteti magát, de ez a felsorolás igény esetén tovább bővülhet még egy mobil szélessávú egység és egy GPS alkotta párossal is.

A táblagép külső részén található egy dokkoló port, egy Secure Digital kártyaolvasó, egy SmartCard slot, egy HDMI videokimenet, egy USB 2.0, valamint az integrált audiorendszer fejhallgató csatlakozója. Az újdonságot a Microsoft előtelepített, 32 bites Windows 7 Professional operációs rendszerével, valamint egy kétcellás Lithium-Polymer akkumulátorral szállítja a cég, de az opciók között szerepel az erőteljesebb, négycellás áramforrás is. Az új Fujitsu Stylistic Q552 már megrendelhető a gyártó hivatalos honlapjáról 849 dolláros indulóáron.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 12 napja

Ennyiért biztos nem kéne, nem valami jó a hardver...wtf smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 12 napja

***** drága

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja