A Fujitsu bemutatta új LifeBook T táblagépeit

2010. szeptember 02.
1.8221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Fujitsu bemutatta mobil felhasználóknak szánt új LifeBook T sorozatú táblagépeit, amelyek minden szükséges jellemzőt (például opcióként beépített GPS-t) biztosítanak a gyakran utazóknak.

Az új modellek tökéletes megoldást kínálnak az állandóan úton lévő felhasználóknak a reptéri váróban éppúgy, mint a volán mögött, az ügyfél telephelyén vagy épp egy kávézóban az e-mailek böngészéséhez. Mégpedig azért, mert az új LifeBook T730 és LifeBook TH700 modellek opcionális GPS-képességekkel is konfigurálhatók és beágyazott 3G/UMTS, WLAN és Bluetooth technológiával támogatják a mobil csatlakozást.

Könnyű, gyors és rugalmas - ezekkel a jelzőkkel lehet a legjobban leírni az új, 12,1 hüvelykes Fujitsu LifeBook T730 és TH700 modelleket, amelyek minden részlete az ideális mobil működést szolgálja. A mindössze 1,8 kg súlyú LifeBook T még akkor sem komoly többletteher, ha a felhasználónak egész nap magánál kell tartania a gépét. Gyorsaságát a nagy teljesítményű, új 2010-es Intel Core processzorcsaládnak köszönheti, ami opcionálisan gyorsan reagáló SSD háttértárolókkal és a legkomplexebb alkalmazások futtatásához elegendő memóriával is kiegészíthető.

A rugalmas rendszer kijelzője egyetlen kézmozdulattal táblagép pozícióba fordítható (twist-to-touch). A mindkét irányba elfordítható kijelző támogatja a Windows 7 többpontos érintésvezérlő technológiáját. A táblagép modulhelyébe DVD meghajtó, második akku, Blu-ray Disc combo meghajtó vagy második merevlemez-meghajtó helyezhető. A gép két akkumulátorral egész napos munkavégzést biztosíthat felhasználója részére. Ebben fontos szerepet játszanak a meghosszabbított üzemidejű akkumulátor és az energiatakarékos jellemzők, mint például a kijelző fényerejét automatikusan a környezet fényviszonyaihoz igazító, integrált környezetifény-érzékelő (Ambient Light Sensor).

A LifeBook T730 és TH700 modellek gazdája út közben is folyamatosan elérheti a hálózatot a 7,2 Mbit/s maximális letöltési sebességű, opcionális beágyazott mobil szélessávú (3G/UMTS) modullal, vagy az N-szabványú WLAN és Bluetooth technológiával. A beépített GPS modul segítségével még a nehezen tájékozódó felhasználó is a legrövidebb úton juthat el céljához, mivel az egység bármikor képes behatárolni a noteszgép pontos földrajzi helyzetét.

A mobil felhasználó számára a biztonság is prioritás. Erre reagálva mindkét új Fujitsu LifeBook táblagép támogatja a biometrikus bejelentkezést, a LifeBook T730 pedig az adatokat is titkosítja az opcionális TPM (Trusted Platform Module) modullal. Mindkét rendszerhez előfizethető a Fujitsu Advanced Theft Protection megoldása, amellyel távolról lezárható az elveszett vagy ellopott noteszgép, adatai törölhetők, és az aktuális pozíció behatárolásával a gép visszaszerzése is gyorsítható.

Rajat Kakar, a Fujitsu Technology Solutions munkahelyi eszközökért felelős alelnöke így nyilatkozott az új gépekről: "Miközben egyre több mobil számítógép-használó választja a kényelmes és rugalmas táblagépeket, a részletekre fordított figyelemnek köszönhetően a Fujitsu LifeBook-jai továbbra is kiemelkednek a piaci mezőnyből. Táblagép választásakor oda kell figyelni az életet megkönnyítő apróságokra, mint például a mindkét irányba elforgatható kijelzőre, a többpontos érintésvezérlésre és a sokoldalú csatlakoztathatóságra."

A LifeBook T730 és TH700 modellek már jelenleg is megvásárolhatók közvetlenül a Fujitsutól vagy viszonteladóitól. Áruk konfigurációtól függően változik, az alap konfiguráció bruttó 499.900 Ft-tól elérhető.


A Fujitsu bemutatta új LifeBook T táblagépeit - 2. kép

1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 1 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Yanez profilja