A Fractal Design bejelentette új Define XL R2 számítógépházát

2012. december 21.
2.0201
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Fractal Design a napokban újabb számítógépházzal bővítette ki felhozatalát, ugyanis a gyártó bemutatta a legfrissebb Define XL R2 modelljét, aminek személyében tulajdonképpen a korábbi Define XL utódját köszönthetjük.

A szolid megjelenésű újdonság 232 X 559 X 560 milliméteres méretekkel rendelkezik, a boltok polcaira pedig fekete és szürke színváltozatban fog megérkezni. Ahogy azt már a mérete is sejteti, az új ház alaplapok közül akár az XL-ATX modellek fogadására is képes, de emellett még az Extended ATX, az ATX, a microATX, illetve Mini-ITX példányok is gond nélkül beépíthetőek.

A megfelelő szellőzésről alapesetben három darab ventilátor gondoskodik, de ez az elrendezés természetesen igény esetén bármikor kiegészíthető további egységekkel. A Fractal Design Define XL R2 az optikai meghajtók telepítéséhez négy darab 5,25 inches, míg a szilárdtest-meghajtóknak és merevlemezeknek nyolc darab 3,5 inches tárolóhelyet kínál.

Az I/O panelen a megszokott fejhallgató és mikrofon kivezetés mellett két darab USB 2.0 és két darab USB 3.0 konnektor kapott helyet, de a ház kínálatából nem hiányzik még a beépített ventilátorvezérlő sem. Az új Fractal Design Define XL R2 megjelenésére az elkövetkező hetek során számíthatunk, az árcéduláján pedig 120 euró körüli összeg lesz feltüntetve.

A Fractal Design bejelentette új Define XL R2 számítógépházát - 2. kép

1 hozzászólás

Raiden

12 éve, 3 hónapja

A mattfekete jó választás,a tetején-elől lévő csatik helye már nem annyira biztos.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljarDAVE profiljamarco profilja