A Fractal Design bejelentette új Define Mini számítógépházát

2010. december 30.
2.9151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Fractal Design a mai napon bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a számítógépházainak termékkínálatát.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság valójában nem egy új fejlesztés eredményeként született meg, hanem a gyártó korábbi Define R2 és R3 modelljeinek csekély mértékben átdolgozott változata, ami az üzletek kínálatában Fractal Design Define Mini típusjelzéssel fog felbukkanni. A kívül-belül fekete színben pompázó ház vázszerkezetét a megfelelő stabilitás érdekében acélból készítették.

Az új Fractal Design Define Mini mindössze 210 X 395 X 490 milliméteres méretekkel büszkélkedhet, ami mellé 9,5 kilogrammos tömeg társul, alaplapok közül pedig a Mini-ITX, a microATX, valamint a standard ATX formátummal készített modellek fogadására van felkészítve. A beépített konfiguráció megfelelő szellőzéséről alapesetben két darab 120 milliméteres ventilátor gondoskodik (1200 RPM), amik közül egy a ház frontrészén, egy pedig a hátulján kapott helyet. Amennyiben a felhasználó tovább szeretné fokozni a hűtési teljesítményt, akkor rendelkezésre áll még egy 120 milliméteres az első részen, egy 120/140 milliméteres a tetőn, egy 120 milliméteres alul, egy 120/140 milliméteres pedig az oldallapon kialakított ventilátorhely is, de a tervezők természetesen a vízhűtés számára előkészített furatokról sem feledkeztek meg.

Az optikai meghajtóknak két darab nyitott 5,25 inches (egy használható nyitott 3,5 inchesként is), míg a szilárdtest-meghajtóknak (SSD) és merevlemezeknek hat darab belső 3,5 inches tárolóhely kínál beépítési lehetőséget, a bővítőkártyák számára pedig 4 + 1 PCI slot áll rendelkezésre. A számítógépház tetőrészén kialakított I/O panelen található két darab USB 2.0 és egy legújabb generációs USB 3.0 csatlakozó, valamint az audiorendszer mikrofon és fejhallgató csatlakozója. Az új Fractal Design Define Mini várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.


A Fractal Design bejelentette új Define Mini számítógépházát - 2. kép



A Fractal Design bejelentette új Define Mini számítógépházát - 3. kép

1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 9 napja

Elég aprócska házikó, viszont jól néz ki. Igazából fekete színben minden jól néz ki.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja