A FortressCraft az Xbox LIVE második legeladottabb játéka

2011. április 11.
2.3661
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A MineCraft-pártiaknak most aztán van okuk megbotránkozni egy kissé, minthogy kedvenc játékuk konzolos változata, az Xbox-ra készített FortressCraft már túl is szárnyalta a bétás gyöngyszemet.

Még ott a tojáshéj a fenekén, de már most a dobogóba ágyazta magát, a FortressCraft ugyanis április 8-án jelent meg, azonban rögtön ki is vívta magának az Xbox LIVE második legeladottabb játékának pozícióját. Jó néhány címet letaszított a trónjáról, s csak a FIFA 11 állta szilajul a támadásokat.

A FortressCraft, valljuk be, méltán nevezhető a MineCraft konzolos klónjának, bár javára írandó, hogy idejében felismerte az utóbbiban rejlő lehetőségeket, fejlesztése ugyanis már akkor megindult, amikor a MineCraft még nem örvendett ekkora hírnévnek és sikernek. Ezenfelül a Microsoft alkotása már értékesítési szempontból is megdöntötte vetélytársa néhány rekordját, minthogy a FortressCraft eddig minden nap felülmúlta a MineCraft első napi eladását, mintegy 1,8 millióval. A FortressCarft első napja 40 000-es letöltéssel zárult, melyből 30 000 vásárlást könyvelhetetett el magának. Ez testvérek közöt is kb. 90 000 dollár, tudván, hogy a termék 240 Microsoft pont fejébe tölthető le, ami hozzávetőlegesen 3 dollár.

A FortressCraft az Xbox LIVE második legeladottabb játéka - 2. kép

És ami igazán veszélyezteti a MineCraft egzisztenciáját, az a Microsoft terve, miszerint idővel a PC-s platformot is szálkeresztbe veszik a rendkívüli sikert magáénak tudható címmel. Ha így folytatódik, kedves MineCraft, neked semmi sem marad az asztalon... Ideje felvenni a kesztyűt és megerősíteni a bástyákat.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 20 napja

Nem vágom ez a játék miért lett ilyen népszerű. Csak építkezni lehet benne, nincs semmi izgalom.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja