A fényűzés új dimenziója vár rád a The Sims 3: Szabadtéri Kalandok Cuccok csomag révén

2010. december 09.
4.3681
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Pörgesd fel a kerti partit egy kültéri grillsütővel, múltidéző hangulatú tűzrakóhelyekkel, vadonatúj pezsgőfürdőkkel és sok más remek holmival! Minden sim tudja, hogy egy jó kerti bulihoz három dolog kell: egy minden jóval megrakott asztal, pár jó
cimbora és egy grillező.

Fejeld meg mindezt pár jakuzzival, és minden készen áll az év legfergetegesebb bulijához! A ma bejelentett, 2011. februárjában megjelenő The Sims 3 Szabadtéri Kalandok Cuccok csomag jóvoltából a Simek felejthetetlen bulikat rendezhetnek, elmerülhetnek a különféle szabadtéri játékok élvezetében, éjszakánként pedig a pezsgőfürdőben ejtőzhetnek.

Pörgesd fel a bulit: a The Sims 3 Szabadtéri Kalandok Cuccok jóvoltából mindent megadhatsz simjeidnek, amire csak szükségük lehet a divatos és kényelmes külső terek berendezéséhez. Kényeztető pezsgőfürdők, egy minden jóval felszerelt, pultba épített grillezővel ellátott kültéri konyha, a régi tábortüzek hangulatát idéző tűzrakóhelyek és egyéb izgalmas újdonságok várnak! A lakberendezés szerelmesei két új stílus közül választhatnak. Vajon simed szívéhez a "Kültéri elegancia" gyűjtemény különlegesen szép kovácsoltvas termékekei állnak majd közelebb, vagy a "Naplemente a tornácon" kollekció, amely a meleg, otthonos hangulatra helyezi a hangsúlyt? Öltöztesd fel simedet tetőtől talpig egy kellemes kerti sütögetéshez vagy egy békés estéhez a csillagok alatt - lezser eleganciát sugárzó szerkók gazdag tárházából válogathatsz!

A The Sims 3 Szabadtéri Kalandok Cuccok jóvoltából simed egész évben élvezheti a természet áldásait. Adj rá egy kis kakaót, és ugorj fejest a pezsgőfürdőbe!

A The Sims 3 Szabadtéri Kalandok Cuccok csomaggal vagy a The Sims 3-sorozattal kapcsolatos további tájékoztatásért látogass el a www.thesims3.com oldalra! Csatlakozz a több, mint tízezer The Sims-rajongóhoz Facebookon a The Sims 3 hivatalos magyar oldalán: www.facebook.com/TheSims.hu.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 15 napja

Rengeteg ember ilyen kis pixelfigurák életét egyengeti naponta órákon át, ahelyett, hogy a saját életét élné. Persze ugyan ez elmondható lenne más játékokról is, csak a többi játék nagy részének van valami értelme is.

válasz erre
The Sims 3
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
muki profiljaBotyi profilja