A februári GDC-n jelenti be legújabb játékát az Epic Games

2010. december 27.
1.6751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Epic Games csapata az utóbbi időben elég elfoglalt státuszba lépett, a Gears of War 3 mellett ugyanis számtalan más projekten munkálkodnak a háttérben, és legfrissebb információink szerint úgy tűnik, hogy van még olyan is közöttük, amelyikről eddig nem is tudtunk.

Cliff Bleszinksi ugyanis egy az EGM magazinnak adott interjúban megerősítette, hogy hamarosan, valamikor a jövő év elején bejelentik legújabb alkotásukat, amely a tervek szerint egy vadonatúj cím lesz, tehát nem egy már ismert sorozat újabb epizódja.

Bár Cliff nem szerette volna elárulni, hogy pontosan mikor, milyen rendezvényen várható a leleplezés, az újságíró nyaggatására végül kinyögte, hogy vigyázó tekintetünket a jövő évi GDC-re helyezzük, amely február 28-tól március 4-ig tart majd, és egy bejelentést már biztosan tartogat számunkra. Arról természetesen az Epic atyaúristene nem beszélt nekünk, hogy mi lehet az a leleplezésre váró projekt, és a helyzet az, hogy még csak tippünk sincs a témában, de arra szinte mérget vehetünk, hogy a VGA kiállításon eltörölt bejelentés csúszott át a GDC-re, ami ugyebár a Gears of War-sorozathoz kapcsolódott volna.
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
GDC 2011
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja