A Far Cry 4 jelentősen túllép a Far Cry 3-on

2014. augusztus 09.
2.1011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
Alex Hutchinson a Ubisoft kreatív rendezőjének nyilatkozata szerint az idei évben érkező, nyitott-világú játék a kooperatív mód játékfelhasználói felé tesz lépéseket.

Ezen év őszén a Far Cry 4 hatalmas előrelépést fog reprezentálni a 2012-es Far Cry 3-hoz képest, legalábbis Alex Hutchinson kreatív rendező ezt állítja.

Az interjúban Hutchinson a projekt eredetéről beszélt, illetve arról, milyen jelentős változásokat kellett a Ubisoft eszközöljön a folytatás elkészítésében. Hutchinson a RedBullnak adott interjújában így beszélt:

A munkálatok rögtön a Far Cry 3 után elkezdődtek és én nem sokkal azután csatlakoztam. Az ötlet mindig is az volt, hogy még jobbá építsük az előző játék sikeres elemeit és olyan új dolgokat, ötleteket integráljunk a nagy egészbe, amik frissnek hatnak és a játékot jelentősen előrébb léptetik. Számomra a legfontosabb dolog, hogy még több játékügynökséget érjünk el, hogy jobb eszközöket építsünk és legyen co-op mód, hogy az emberek még érdekesebb játéktörténeteket hozhassanak létre, és problémamentesen tapasztalhassák ki a játékterületet.

Az interjúban Hutchinson még kitért arra, hogy a Ubisoft miért helyezte a Far Cry 4 cselekményét a Himalájába. Azt mondta a cég olyan helyet akart találni, ami új kihívásokat teremt a játékmenetben, a Himalája környezete pedig teljesen megfelelt ennek a kiírásnak.

Az új helyszínnek köszönhetően eddig nem látott elemek kerültek be a játékmenetbe, úgy mint a grapple tool (csákány)és a gyrocopter, amik radikálisan megváltoztatják a játék világának felfedezési szokásait.

A Far Cry 4 November 18-án érkezik Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, és PC platformokra. Ha a játékot PS3-ra vagy PS4-re vásárolod meg és fel vagy iratkozva a PlayStation Plus szolgáltatásra, tíz meghívót tudsz elküldeni PlayStation Network-on elérhető barátaidnak, akik ingyen játszhatnak a játék co-op módjának próbaverziójával.

Arra a kérdésre, hogy ez a rendszer miért nem lesz elérhető Xboxon, Hutchinson annyit válaszolt, hogy a játék készítése során jó kapcsolatba kerültek a Sonyval és ez olyasmi, amit együtt építettek ki.
3 hozzászólás

WillThaWheel

7 éve, 8 napja

Nagyon várom, ez az atmosztféra nagyon bejövős...

válasz erre

Ronalddo

7 éve, 8 napja

Látványban biztos über császár lesz, játékmenetben sok csoda nem tud történni...

válasz erre

totyak

7 éve, 8 napja

Szerintem el is várható, hogy az új rész túllépjen az előzőn.

válasz erre
Far Cry 4
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Bvektor profiljaWickedSick profiljatotyak profiljaAkitelin profiljaGargameth profilja