A Facebook is beléphet az egészséges életmód piacára

2014. október 04.
1.7611
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Facebbok mára már jóval több, mint egy közösségi oldal, hiszen az oldal mögött álló vállalat számos egyéb piacon is jelen van, melyek között olyan nem elhanyagolható részeket is találunk, mint a virtuális valóság és a csevegőalkalmazások.

Az egészség fontossága és az egészséges életmód manapság az egyik legfelkapottabb téma az okoseszközök piacán, melyet jól mutat, hogy a Google és az Apple is saját megoldásokkal rukkolt elő. Piaci pletykák szerint a Facebook is felfigyelt erre a lehetőségre és a háttérben már munkálkodnak azon, hogy mit tudnának kihozni belőle.

Persze a vállalatnak egyedülálló felhasználói bázisa van, így könnyen lehet, hogy az eddig látottakhoz képest eltérő irányból közelítik meg ezt az új piacot. A hírek szerint összekötnék a felhasználói bázisukat egy saját szoftveres megoldással, melynek köszönhetően a közösségi életünkben is nagyobb szerepet kaphat majd az egészség.
3 hozzászólás

bekecs

10 éve, 3 hónapja és 19 napja

El nem tudom képzelni, hogyan tudnának ők belépni erre a piacra.

válasz erre

totyak

10 éve, 3 hónapja és 19 napja

Ha ennyire az egészségre akarják nevelni a népet, akkor hetente minimum egyszer némuljon el a Facebook oldala és egy nagy felirat figyelmeztesse az embereket, hogy menjenek ki a szabadba a friss levegőre, vagy foglalkozzanak a szeretteikkel, barátaikkal élőben.

válasz erre

kpal

10 éve, 3 hónapja és 19 napja

Náluk vannak a legkreatívabb emberek kacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja