A első next-gen játékok továbbra is az Unreal Engine 3-hoz fognak ragaszkodni - Epic

2012. március 19.
1.7171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Mark Rein, az Epic alelnöke kalapot emel az Unreal Engine teljesítménye előtt, ugyanakkor úgy véli, a motor negyedik generációja egy ideig még a kispadon fog csücsülni.

Mark Rein a tavalyi, roppant meggyőző Szamaritánus videóra mutatva jelentette ki, EZ az, amire az Unreal Engine 3 "manapság" képes, és meglátása szerint ez a fajta teljesítmény a következő generációs konzolok launch címei alatt is megállja majd a helyét.

"A Szamaritánus megközelítőleg az, amire képesek vagyunk manapság" - nyilatkozta a CVG-nek.

Tulajdonképpen az Unreal Developement Kit [Unreal Fejlesztői Szett] rendelkezik minden olyan feature-rel, ami a Szamaritánust is életre hívta - minden egyes grafikai feature-rel. Mutathatnánk még 30 másik videót is.

Van néhány srác, akik a nagy teljesítményű PC-ken csinálnak olyan dolgokat, amik túlmutatnak a játékokon, amik tovább tolják a határokat. Ez szerintünk nagyon izgalmas - és ezt már ma megtehetjük.

Az UE3 már képes minderre. Úgy vélem, ha launch címet akarnál egy jövőbeli konzolra, az UE3 lenne a legjobb választásod. És ugyanígy, ha cross-generációs címet akarsz, mint a PS Vitás, Xbox-os, PS3-as és talán iPades Mortal Kombat esetében is... erre jó az Unreal. Az Unreal szélesíti a skálát, a legkisebb okostelefontól egész a legizmosabb specifikációkkal ellátott PC-kig építkezhetsz, vagy tovább.


És bár a motor ivadékát zárt ajtók mögött már elsütötték a fejlesztők, úgy tűnik Rein egyelőre nem mer a jövőbe tekinteni:
Az UE4 cuccos nagyon futurisztikus. Az idei év paripája egyértelműen az UE3.
6 hozzászólás

Braddock

13 éve, 24 napja

Már a 3 is annyira jó hogy nem tudom hova lehet még ezt fokozni de lehet!

válasz erre

gymtonic74

13 éve, 24 napja

Ez a grafikus motor dinamikus, és sokat fog még változni, a jövöben. Mivel még nem tudni, a jövöbeli konzolok képességeit. Úgyhogy, sokat fog még változni, csiszolódni, a jövöben. Nagy ugrás lesz még, a mostani tech videóktól. Le leszünk sokkolva. Csak az a kérdés, hogy mikor.

válasz erre

Vendég

13 éve, 24 napja

Pffff, az szép. Tehát 2013-ban még nem lesz UE4...wtf smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 24 napja

Ezt is húzzák mint a rétestésztát. Jönnek a szöveggel hogy nincs min futtatni meg ilyenek akkor minek csinálták meg?meglepett smileymeglepett smileymeglepett smiley Amire lesz min futtatni, addigra megint lépnek két fokot...

válasz erre

Vendég

13 éve, 24 napja

Nem is lenne még min futtatni az a helyzet

válasz erre

frenkyboyhun

13 éve, 24 napja

Nagyon nagy mérce ez az unreal engine most még egyenlőre ezért ragaszkodik mindenki hozzá annyira.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja