A első next-gen játékok továbbra is az Unreal Engine 3-hoz fognak ragaszkodni - Epic

2012. március 19.
1.4301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Mark Rein, az Epic alelnöke kalapot emel az Unreal Engine teljesítménye előtt, ugyanakkor úgy véli, a motor negyedik generációja egy ideig még a kispadon fog csücsülni.
 

Mark Rein a tavalyi, roppant meggyőző Szamaritánus videóra mutatva jelentette ki, EZ az, amire az Unreal Engine 3 "manapság" képes, és meglátása szerint ez a fajta teljesítmény a következő generációs konzolok launch címei alatt is megállja majd a helyét.

"A Szamaritánus megközelítőleg az, amire képesek vagyunk manapság" - nyilatkozta a CVG-nek.

Tulajdonképpen az Unreal Developement Kit [Unreal Fejlesztői Szett] rendelkezik minden olyan feature-rel, ami a Szamaritánust is életre hívta - minden egyes grafikai feature-rel. Mutathatnánk még 30 másik videót is.

Van néhány srác, akik a nagy teljesítményű PC-ken csinálnak olyan dolgokat, amik túlmutatnak a játékokon, amik tovább tolják a határokat. Ez szerintünk nagyon izgalmas - és ezt már ma megtehetjük.

Az UE3 már képes minderre. Úgy vélem, ha launch címet akarnál egy jövőbeli konzolra, az UE3 lenne a legjobb választásod. És ugyanígy, ha cross-generációs címet akarsz, mint a PS Vitás, Xbox-os, PS3-as és talán iPades Mortal Kombat esetében is... erre jó az Unreal. Az Unreal szélesíti a skálát, a legkisebb okostelefontól egész a legizmosabb specifikációkkal ellátott PC-kig építkezhetsz, vagy tovább.


És bár a motor ivadékát zárt ajtók mögött már elsütötték a fejlesztők, úgy tűnik Rein egyelőre nem mer a jövőbe tekinteni:
Az UE4 cuccos nagyon futurisztikus. Az idei év paripája egyértelműen az UE3.
6 hozzászólás

Braddock

8 éve, 6 hónapja és 4 napja

Már a 3 is annyira jó hogy nem tudom hova lehet még ezt fokozni de lehet!

válasz erre

gymtonic74

8 éve, 6 hónapja és 4 napja

Ez a grafikus motor dinamikus, és sokat fog még változni, a jövöben. Mivel még nem tudni, a jövöbeli konzolok képességeit. Úgyhogy, sokat fog még változni, csiszolódni, a jövöben. Nagy ugrás lesz még, a mostani tech videóktól. Le leszünk sokkolva. Csak az a kérdés, hogy mikor.

válasz erre

Vendég

8 éve, 6 hónapja és 4 napja

Pffff, az szép. Tehát 2013-ban még nem lesz UE4...

válasz erre

Vendég

8 éve, 6 hónapja és 4 napja

Ezt is húzzák mint a rétestésztát. Jönnek a szöveggel hogy nincs min futtatni meg ilyenek akkor minek csinálták meg? Amire lesz min futtatni, addigra megint lépnek két fokot...

válasz erre

Vendég

8 éve, 6 hónapja és 4 napja

Nem is lenne még min futtatni az a helyzet

válasz erre

frenkyboyhun

8 éve, 6 hónapja és 4 napja

Nagyon nagy mérce ez az unreal engine most még egyenlőre ezért ragaszkodik mindenki hozzá annyira.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Robi022 profiljaVis Major profilja