A Dungeon Fighter Online az Xbox LIVE Arcade felé veszi az irányt

2011. március 26.
2.4671
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Nexon online multiplayeres verekedős adrenalinbombája, a Dungeon Fighter Online a Magna Carte 2 fejlesztői, a Softmax jóvoltából irányt váltott, s ezúttal az Xbox LIVE Arcade-ra csap majd le.

És míg a játék PC verziója a frizurák, kisállatok, kegyelemrúgások és fegyverek eladása folytán gyarapítja a kassza súlyát, addig az Xbox LIVE Arcade-os verzió inkább fizetett letöltésként szolgálná a címet. Akárhogy is, a lehetőség, hogy más platformokon is oszthatjuk majd a népet, meglehetősen kecsegtető.

"Minden további nélkül alátámaszthatjuk, a Dungeon Fighter valóban útban van az Xbox LIVE Arcade felé, és a Microsoft Game Studios gondozásában kerül majd kiadásra" - nyilatkozta a Microsoft. - "A Dungeon Fighter Online egy fizetős XBLA cím lesz online multiplayer tartalmakkal. Ez nem egy 'freemium' MMORPG. Ezzel a bejelentéssel tudunk egyelőre előállni."

A Dungeon Fighter egyébiránt egy 2D-s oldalnézetes, úgymond "side-scrolling" verekedős-kalandjáték, melyet cimboráinkkal játszhatunk online. A játékban hat 'osztály' (class) közül választhatunk, ezeken belül különböző alosztályok válnak elérhetővé a 18. pályán, illetve további fejlesztések a 48. szinten, miután elvégeztük az "Awakening Quest"-et.
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 1 hónapja és 19 napja

jólesz

válasz erre

Vendég

14 éve, 1 hónapja és 19 napja

nagyon jó kis újítás, tetszik az ötlet

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja