Advertisement

A Duke Nukem Forever rajtra kész!

2011. május 24.
2.1091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Tizennégy semmittevős esztendő után végre történik valami! A Duke Nukem Forever megfékezhetetlenül rombol felénk; a 2K Games és a Gearbox Software bejelentette, hogy a játék megkapta a zárókövet, az akció-FPS-ek legendás, egoista atyja, Duke Nukem tehát ízlésesen megkötött masnival a fején veheti célba a következő állomást: a gyárat.

A sokszorosítást követően pedig kezdetét veszi a szállítás, a forgalmazás - onnan pedig egyenes út vezet a kiskereskedelmi polcokra.

A Duke Nukem Forever-ön az utolsó simításokat is elvégezték a programozók, ennek köszönhetően végre életre kelt a játék, melyet eddig a szakmai nyelv csupán vapourware-nak szólított, azaz olyan címnek, amelyet ugyan bejelentettek, de sosem öltött valódi formát. Játékunkkal hál' Isten, nem így történt, a Duke Nukem Forever "aranyba ment át", hogy egy újabb közkeletű fogalommal éljek (gone gold) - ami röviden annyi tesz, hogy a programozási fázis sikerrel lezárult.

A játék elérhető lesz Xbox 360, PC, valamint PlayStation 3 felületekre június 10-én, s ez alól kivételt csakis azok képeznek, akik lecsapnak/lecsaptak az előrendelői csomagra - ők már június 3-án a "király" bőrébe bújhatnak egy DEMO keretein belül (minden platformon).

"Duke Nukem Forever az a játék, amelyről egykoron azt hittük, sosem érkezik el, és most itt állunk, a történelem szakadékánál" - mondta Christoph Hartmann, a 2K Games elnöke. - "A mai nap egy csodálatos napot jelöl a játékok évkönyvében, ez az a nap, amikor a Duke Nukem Forever legendája beteljesedik, és megteszi az utolsó lépést a materializálódás felé."

A Duke Nukem Forever mellesleg 18-as karikát kapott a britteknél.
5 hozzászólás

Vendég

11 éve, 7 hónapja és 9 napja

Vagy a trágár duma miatt kapta, az is lehet

válasz erre

Vendég

11 éve, 7 hónapja és 9 napja

18-as karika? Akkor az nagyon véres lesz!

válasz erre

Vendég

11 éve, 7 hónapja és 10 napja

Majd akkor hiszem el ha látom a boltban.

válasz erre

skyman

11 éve, 7 hónapja és 10 napja

Huu háát végre valami jó hír mára
Város nagyon, a 18 as karika meg nem érint

válasz erre

Vendég

11 éve, 7 hónapja és 10 napja

Hoppá! Hát elérkezett az idő!

válasz erre
Duke Nukem Forever
11.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljamarco profilja